CHP RAMAZAN'DA DA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

CHP RAMAZAN AYINDA HIZ KESMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

CHP Batman İl Örgütü Ramazan öncesinde başlattığı yoğun çalışmayı devam ettiriyor.
 
İftar sonrası vatandaşlarla mahallelerde, sokaklarda, caddelerde bir araya gelen CHP’liler vatandaşların Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyip çeşitli ikramlarda bulunuyorlar. Geçtiğimiz günlerde Şevket Başak Camisinde teravih namazından sonra vatandaşlarla bir araya gelen CHP’liler vatandaşa lokum, hurma ve kolonya ikramında bulundular.
 
 
CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı Ramazan ayında da vatandaşlarımızın yanında olmaya, yüzlerinde ki tebessümün bir parçası olmak için iftar sonrası çalışlarımıza devam ediyoruz. CHP olarak sürekli sahadayız, Ramazan ayının birlik bütünlüğünü daha iyi yaşayabilmek adına her günümüzü vatandaşlarımızla geçiriyor ve yaşadıkları ekonomik sorunlara çözüm aramaya çalışıyoruz.
 
Yaşar “Vatandaş temel gıdaların fiyatlarının yüksek olmasından şikâyetçi. Evlerde boş tencereler kaynıyor, iftar sofralarının bolluğunu bu sene göremiyoruz, ağır ekonomik sorunlar vatandaşın üzerinde bir kambur oluşturmuş durumda. AKP iktidarının sebep olduğu bu ağır tabloyu CHP iktidarıyla düzelteceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler