CHP'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

CHP'YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi çalışmaları için sahada olduklarını belirten CHP Batman İl Başkanlığı partilerine yeni katılımların da gerçekleştiğini duyurdu.

 

İl yönetimi tarafından yapılan basın açıklamasında Batman’da Mele Hacı Algan ve Seyyid Abdulbaki Çiftçi ailesinden 300 kişi toplu olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldığı belirtildi. CHP İl Başkanlığı'nda yapılan katılım törenine İl Başkanı Hikmet Duruş, Kadın Kolları Başkanı ve İl Yönetimi Üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı katıldı. Partiye katılım gösteren 300 kişilik gruba parti rozetleri takıldı.

Seçim çalışmalarının çok yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, ''Tüm ülkede olduğu gibi Batman’da da CHP’ye katılımların her geçen gün artmakta bu durum bizi daha da motive etmekte. Her birinizin güvenine layık olabilmek için, hep birlikte omuz omuza, sevgi ve saygı temelinde çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizlerin desteği ve dualarıyla, bu seçim kampanyamızı başarıyla tamamlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler