DEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Gazeteci Veysi Demir, Eğitimci oğlu Hüseyin Demir’i evlendirdi.

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Gazeteci-Yazar Veysi Demir, oğlu eğitimci Hüseyin Demir’i Medeni Gün’ün biricik kızı Zeynep ile evlendirdi.
 
 
Önceki akşam Yaşam Park Düğün Salonu’nda yapılan düğün, Kur’an tilaveti, Kürtçe Mevlid ve duanın okunmasıyla başladı. Damadın babası Veysi Demir ve aile fertleri, düğüne katılan davetliler ile yakından ilgilendi. 
Düğüne HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Müdür Yardımcıları Hasan Çankaya ve Mustafa Arslan, şube müdürleri, BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Memur Sen İl Başkanı Şehmuz Önlü, İTTİHADUL Ulema üyesi âlimler, siyasi parti temsilcileri, eğitimciler, BAB-GED yönetimi, STK temsilcileri, gazeteciler ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 
 
Veysi Demir yaptığı açıklamada, “Oğlumun düğününe iştirak edip bizleri şereflendiren tüm siyasi parti ve STK temsilcilerine, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Kurtaran’a, gazeteci arkadaşlarımıza, akraba ve dostlarımıza, telefonla arayan ve mesaj gönderen ve gelmek isteyip de gelemeyen tüm dostlara teşekkür ediyorum. ALLAH (CC) dost ve kardeşlerimizin eksikliğini göstermesin.” diye konuştu.
 
Demir, son olarak Gazze’de yaşanan soykırım ve akraba taziyelerinden dolayı düğün de Mevlid ile yetindiklerini belirterek, anlayışlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.
 
Batman Objektif Gazetesi olara Zeynep ve Hüseyin çiftine huzur, mutluluk ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler