DEMİR ‘Hakkımızdaki iddiaların tamamı asılsızdır’

BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ‘Çamur at, İzi kalsın’

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, basın ile bir araya geldi.
 
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, bir süre önce yerel basında Oda hakkında çıkan usulsüzlük iddialarıyla ilgili basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.
 
 
BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, 8 yıldan bu yana yönetimde olduklarını belirterek, 1968 yılında kurulan Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilk kez böyle bir binaya sahip olduğunu ve hiç kimseye tek kuruş borcu olmayan odalardan biri olduğunu söyledi. 
Abdulkadir Demir,yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi. ''Hakkımızda yolsuzluk iddialarında bulunanlar 'çamur at izi kalsın' misali asılsız iddialarda bulundular. Bu iddialardan sonra biz idare olarak TOBB’ye müfettiş talebinde bulunduk ve mahkeme sonucu kararında kovuşturmada yer olmadığı kararı verilmiştir. BATSO olarak hiçbir evrakta sahtecilik yapılmadığı mahkeme kararıyla belirtilmiştir'' dedi. 8 bin 146 üyenin ve 7 meslek grubundan oluşan 21 meclis üyeye sahip olan BATSO olarak, tekstil ve bir çok meslek grubunun temsilcilerinin olmasının gerektiğini belirten Abdulkadir Demir, “Oda’nın mallarını hiç kimseye peş keş çektirecek değiliz. Amacımız Oda’yı daha iyiye taşımaktır” diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler