Derdimiz memleket meselesi’

Derdimiz memleket meselesi’

Çeşitli ziyaretler ve partisinin seçim lokalinin açılışı için Batman’a gelen Adalet Bakanı Abd6ülhamit Gül, özgürlükleri ve hakları daha fazla genişleteceklerini belirtti.
 
‘REFORMLARA HIZ VERDİK’
 
AK Parti Batman İl Başkanlığı’nın Merkez Seçim Lokali açılışı ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Batman’a gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Batman Adliyesi’nde Cumhuriyet Başsavcısını ziyaret etti. Batman Adliyesi’nde gelişinde Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede ve adliye personeli tarafından karşılanan Bakan Gül, daha sonra adliye binasına geçti. Ziyaret sırasında Bakan Gül’e AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Valisi Hulusi Şahin, AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür eşlik etti. Batman Adliyesi çıkışında konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, HSK üyeleri ile birlikte ‘Yargı Etiği’ toplantısı yaptıklarını belirtti. Ardından Ak Parti seçim lokalinin açılışına katılan Bakan Gül, Ak Parti olarak Batmanlılardan güçlü bir destek istediklerini ifade etti.
 
Gül, “Bu güçlü desteği memleketimizi daha fazla büyütmek için istiyoruz. Bu ülkede inançlarından dolayı, kimliğinden dolayı hep horlanan bir kesim vardı. Batman Kürt oldu diye horlandı, Batman dindar diye horlandı. Bir sağdan dayak yedi bir soldan dayak yedi. Bu ülkeyi diz çöktürmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Terörle diz çöktürmeye, istikrarsızlıkla diz çöktürmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizim derdimiz particilik değil, memleket meselesidir, Batman’dır
 
Batman’ı daha fazla büyütmektir. Sizler 31 Mart’ta Murat Başkanı işbaşına getirdiğinizde hükümet her zaman arkanızda olmaya devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan buradaki hizmetler için her zaman yanınızda olacak ve olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler