DESTEKLEME KURSLARI

Destekleme kursları başlıyor

Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) komisyonu toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti.
 
Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen destekleme ve yetiştirme kursları komisyon toplantısına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veysel Direk, Şube Müdürleri, ÖDM Müdürü ve Sınav Hizmetleri şefi katıldı. Destekleme ve yetiştirme kurslarının önemine dikkat çeken Müdür Kurtaran, “Destekleme ve yetiştirme kurslarıyla öğrencilerimizin eksikliklerini gidermelerine ve akademik başarılarını artırmalarına destek olmayı amaçlıyoruz. Gençlerimizi hayallerine ve hedeflerine ulaşmaları için desteklemeye, onların potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
KURSLAR 4 EYLÜL’DE BAŞLIYOR…
 
Komisyon toplantısında Millî Eğitim Bakanlığımızca yayımlanan 2023-2024 eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kursları kılavuzu doğrultusunda yapılacak çalışmalar görüşülüp DYK kurslarının açılacağı merkezler belirlendi. 4 Eylül 2023 tarihinde başlayıp 7 Haziran 2024’te sona erecek olan destekleme ve yetiştirme kurslarına katılmak isteyenler, “e-kurs.meb.gov.tr” internet adresindeki e-Kurs modülü üzerinden başvurabilecek.

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler