DEVA ÇEVRECİLERİ ZİYARET ETTİ

DEVA’dan Çevrecilere üst düzey ziyaret!..

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, Batman’da yıllardır çevre mücadelesi veren Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’ni bir heyetle birlikte ziyaret etti.
 
EVRİM RIZVANOĞLU: “ÇEVRE İÇİN EYLEM PLANLARI HAZIRLIYORUZ”
 
Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi, çevre için oluşturduğu birimle çevre eylem planları hazırlarken, bu kapsamda doğa ve çevre mücadelesi veren sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştiriyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan ve parti bünyesinde oluşturulan Doğa ve Çevre Politikaları biriminin Başkanlığını yürüten Evrim Rızvanoğlu, dün beraberindeki heyetle Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’ni ziyaret ederek, çevre konusunda istişarelerde bulundu. İl Başkanı Avukat Melik Müjdeci, partinin üst düzey yöneticileri ile Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’ni ziyaret eden Rızvanoğlu, çevre mücadelesi veren sivil toplum örgütlerini önemsediklerini belirterek, şöyle konuştu: “DEVA Partisi olarak ülkenin doğa ve çevre sorunlarını çok önemsiyoruz. Doğa ve Çevre Politikaları birimini oluşturduk. Bu konuda sürekli çalışma halindeyiz. Çevre ve Doğa Eylem Planı hazırlıyoruz. Bunu seçim çalışmaları için yapmıyoruz. Türkiye’de doğa ve çevre için mücadele veren sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Sizi ziyaret ederek istişare yapmak istedik.”
 
ARGUNAĞA: “SİYASAL PARTİLERİN ÇEVRE POLİTİKALARI OLMALIDIR”
 
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyeti ağırlayan Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, çevre mücadelesinde sorunlarla mücadele etmeyi ibadet gibi gördüklerini ifade ettiler. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa, “Ülkemizin, bölgemizin ve kentimizin önemli çevre sorunları var. Bu sorunlarla mücadelede sivil toplum örgütleri büyük sorumlulukla hareket ederken, aynı duyarlılığı siyasal partilerde göremiyoruz. Oysa ki tüm siyasal partilerin çevre politikaları olmalıdır. DEVA Partisi’nin bu konuda Doğa ve Çevre Politikaları Başkanlığı adıyla bir birim oluşturmasını olumlu bir gelişme olarak görüyoruz. Çevre Eylem Planlarınız için istişarelerde bulunmanızı da takdirle karşılıyoruz” dedi.
Bu arada yaklaşık bir saat süren ziyarette çevre sorunları üzerine değerlendirmeler yapıldı. Rızvanoğlu’nun çevre örgütünü ziyaret etmesi takdirle karşılandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler