DEVA PARTİSİNDEN "10 KASIM" MESAJI

"ATATÜRK'ÜN EN BÜYÜK ESERİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ"

DEVA Partisi  Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Av. Müjdeci, 10 Kasım mesajında şunları kaydetti:
 
 
“Tarihimizin en zorlu yıllarında sorumluluk alarak, uzlaşmaz denilen kitleleri uzlaştıran, milli mücadele bayrağı altında birleştiren, siyasi deha, büyük asker ve gerçek bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlayışımızın üzerinden tam 82 yıl geçti.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Bağımsızlığa, çağdaşlığa ve barışa olan inancı ile temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti, O’nun en büyük eseri. Bu eser bir miras değil, çocuklarımız ile geliştireceğimiz, yaşatacağımız en büyük emanet.
Cumhuriyete ve demokrasiye aşık olan halkımız bu karanlık günleri de aşacak, çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkma hedefine ulaşacaktır. Bu inançla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler