EĞİTİMCİ MANAP VEFAT ETTİ

Deneyimli Eğitimci Süleyman Manap Hayata Veda Etti

Batman’da eğitim camiasında yaklaşık 40 yıl süreyle hizmet veren eski Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Manap, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti.
 
Batman Eğitim ve Araştırma hastanesi Müdür yardımcılarından Şahin Manap ve İl Tarım Müdürlüğü Mühendislerinden Uğur Manap’ın babası ve Batman Üniversitesi öğretim üyesi Cemil Manap’ında amcaoğlu olan Merhum Süleyman Manap Terece camisinde kılınan Cenaze namazından sonra Tılmerç mezarlığında toprağa verildi.
 
Batman’da eğitim camiasında yaklaşık 40 yıl süreyle hizmet veren eski Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Manap,  Batman’ın yanı sıra komşu il Diyarbakır’da da Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini de yürüttü. 
 Manap, bir süre önce emekliye ayrılmıştı. Üç gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan evli ve 5 çocuk babası 71 yaşındaki emekli eğitimci Manap, Cumartesi akşamı hayatını kaybetti. Manap, pandemi kuralları kapsamında Tilmerç mezarlığında yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.
Batman Objektif Gazetesi olarak, Merhu Süleman Manap'a Allahtan rahmet,Manap ailesine başsağlığı diliyoruz.(Haber Merkezi)

2 Yorum

Uğur

Uğur

06 Aralik 2020
Allah mağfiretiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun

irfan SARIK

irfan SARIK

08 Aralik 2020
Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler