
EMEKLİ TOKİ'DE TAZİYE EVİ AÇILDI
Vali Canalp “Taziye evleri büyük ihtiyaç”
Kardelen mahallesinde yapımı tamamlanan H. Fehime Ekinci taziye evinin açılışında konuşan Vali Ekrem Canalp, Doğu ve Güneydoğu’da en büyük ihtiyaçlardan bir tanesinin taziye evleri olduğunu ifade etti.
KARDELEN MAHALLESİNE TAZİYE EVİ…
Batman’da Kardelen mahallesi sakinlerinin taziye evi talebi için Batman Belediyesi, Batman Valiliği, İl Özel İdaresi ile Hacı Abdurrahman Ekinci Vakfı arasında imzalanan protokolün ardından Hacı Abdurrahman Ekinci Vakfı tarafından üstlenilen H. Fehime Ekinci taziye evi vatandaşların hizmetine sunuldu. Kardelen mahallesinin taziye evi ihtiyacını karşılayan Batman Belediyesi, 2 bin 784 metrekarelik alanda 400 metrekarelik inşaat alanı ve 350 kişilik kapasitedeki taziye evini hizmete sundu. Taziye evinin çevre düzenlemesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, iç tefrişatı da Mezarlıklar Müdürlüğü’nce karşılandı.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
Doğu ve Güneydoğu’da en büyük ihtiyaçlardan bir tanesinin taziye evleri olduğunu belirten Vali Ekrem Canalp, “Taziye evleri sadece insanlarımız vefat ettikten sonra bu şekildeki taziye evi hizmeti sunmuyor aslında. Pek çok şekilde insanların topluca, beraberce bir araya gelmiş olduğu pek çok hizmet de bu taziye evlerinde yürütülüyor. Mahallenin de beraberce bir araya gelmiş olduğu birçok aktivite de gene taziye evlerimiz içerisinde yapılabiliyor. Bu şekildeki hayır yapan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok