EMNİYET BİNASI DUALARLA AÇILDI

Emniyet ek binası dualarla açıldı

Kültür mahallesi TPAO bulvarında bulunan Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası açılış töreninde konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, açılan ek hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
 
Vali Canalp, "Batmanlılar bu hizmet binasının karşılığı olarak alınan yerle ilgili olarakta inşallah yakın zamanda temel atma törenimiz olacaktır. Orası sadece bir cami olmayacak. Cami dışında Batmanlıların parkı dört dörtlük kullanabilecekleri, ihtiyaçlarını giderebilecekleri ve aynı zamanda gençlerimizin de sosyokültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri bir mekan olarak Batmanlıların hizmetine girmiş olacak" dedi.
İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, ise yaklaşık bir sene önce belediyenin Atatürk parkının genişletilmesi ve vatandaşlarla daha iyi hizmet sunmak için orada bulunan polis çocuk şubesini ve lojmanını kendilerinden talep ettiklerini belirterek, buna karşılık da Emniyet teşkilatına ek hizmet binasının yapıldığını aktardı. Açılış törenine Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, Başsavcı Vekili Eray Akkavak, İl müftüsü Nihat Kök ve Emniyet teşkilatı katıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler