
ESNAFLAR ÇELİKKAYA’YI BAĞRINA BASTI
ESNAFLAR ÇELİKKAYA’YI BAĞRINA BASTI
MHP’nın genç Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya’nın yaptığı esnaf ziyaretleri büyük ilgi görmeye başladı.
Batman’da adaylığını açıkladığı günden bu yana çevresinde ve kamuoyunda büyük bir heyecan yaratan Milletvekili adayı iş insanı Çelikkaya, ‘Gönüllerin vekili olmadan, halkın vekili olunmaz’ diyerek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
.jpg)
“GÖNÜLLERİN VE HALKIN VEKİLİ OLACAĞIZ”
Batman’da gitmedik esnaf ve STK bırakmayacaklarını belirten MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı bütün esnaflara tek tek teşekkür etti. Çelikkaya; “Tek gayemiz Allah rızası için halkın hizmetkârı olmaktır. Bunun bilinciyle çalışıyoruz. Son yıllarda esnaflarımızın pandemi ve belli bazı sıkıntılardan dolayı yaşadığı geçici sıkıntılarını biliyoruz. Allah’ın izniyle MHP ve Cumhur ittifakı iktidarıyla başta Batmanlı ve tüm Türkiye’deki esnaflarımız rahat bir nefes alacaktır.” diye konuştu.
“EZBER SİSTEMİNİ BOZACAĞIZ”
Batman’ın sahipsiz olduğunu söyleyenlere seslenen MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya, seçilmesi durumunda kayıtsız şartsız bu memlekettin tek sahibinin yine halk olacağını söyledi. Çelikkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Batman’da bütün ezberleri halkımızın, esnaflarımızın ve STK’larımızın desteğiyle bozacağız. Herkes bir şansı hak ediyor. Bunun için bütün Batman halkının desteğini istiyorum. Hep birlikte Türkiye Yüzyılına destek vermek için sıra siz değerli halkımızda. İl Başkanımız Sayın Kerem Demir ile birlikte esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. İnandık ve başaracağız. Söz verdik, yapacağız. Yola çıktık, varacağız. Sözde değil, özde hizmetkâr olmaya geliyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu. MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya’ya MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Milletvekili adayları ve parti teşkilatı da eşlik etti.

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok