
FARİS ÖZDEMİR'İN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ
"AK Parti tamamen MHP'nin kontrolüne girecek"
Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı Faris Özdemir, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra basın açıklaması yayımladı.
Seçim sonuçlarını değerlendiren Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı Faris Özdemir "Bölgemiz ve Batmanlı, yaptığı tercihin eksik ve yanlışlarını acıyla görecektir. TBMM’de çoğunluğu kaybeden AK Parti, yasama süresi boyunca Bahçeli ve MHP’in tamamen kontrolüne girecek" dedi.
‘BATMANLI, YAPTIĞI TERCİHİN YANLIŞLARINI ACIYLA GÖRECEKTİR’
Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı Faris Özdemir, seçimlerin ülkemize ve Batman’a hayırlar getirmesini temenni ederek “Bu tercihin önümüzdeki aylarda, yıllarda Batmanımızın geleceği adına neler getirip neleri götüreceğini yaşayarak göreceğiz.Yeni sisteme geçerken önümüzdeki 6 ayda ülkede, ekonomik, siyasi ve sosyal hayatta bir büyük bocalama süreci yaşanacak. Çünkü yeni sisteme Türkiye, hazır değildir. Çözüm noktasında, Bölgemiz ve Batmanlı, yaptığı tercihin eksik ve yanlışlarını acıyla görecektir. TBMM’de çoğunluğu kaybeden AK Parti, yasama süresi boyunca Bahçeli ve MHP’in tamamen kontrolüne girecek ve ilk AKP-MHP çatlağında ülke, yeni bir kaosa ve seçime kaçınılmaz olarak sürüklenecektir. Yeni sistemde Batman Halkı, AKP’ye yoğun destek çıkmadığı için merkezi yönetimden hakkını alamayacaktır, Millet İttifakına yeteri kadar destek vermediği için bu acı duruma tanık olacaktır. Batmanlı Seçmen, dillendirmese dahi vicdanında ‘Ben Nasıl Böyle Bir Yanlış Yaptım’ duygusuna girecektir” diye konuştu.
"BENİM TEK DİLEĞİM MUTLU BATMANLI GÖRMEKTİ"
24 Haziran’da kendisine oy vereceğini söyleyip, seçim günü başkasına oy verenlerin takdirini, Batman Halkına bıraktığını belirten Özdemir, “Bu davranış, bu coğrafyanın mert, yiğit, dürüst, doğru karakterine ihanettir. Bu insanların kimler olduğunu, sandık sonuçlarından biliyorum. Bu durumu, incinen ruhuma hüzünle not düşüyorum. Bu kişileri Allah’a havale ediyorum. Çünkü en büyük ve tek hakem Allah’tır. Makamlar, mevkiler gelir geçer. Benim Milletvekili olma talebim yoktu. Benim tek dileğim Batman’a, gençlere, analara, bacılara bu coğrafyada yaşayan herkese hizmet etmek, barış, huzur, kardeşlik ve mutlu Batmanlı görmek ve onların hizmetkârı olmaktı.Dilerim Batmanlı, Faris Özdemir yerine yaptığı diğer tercihinden pişman olmaz. Bana destek vermeyen veya oy desteği vereceğini söyleyip kendine saygı duymayan insanlara kırgın ve kızgın değilim. Siyasete girdiğim ilk günden ölene kadar söylediğim bir şey var; ‘Ben Merhum babam Fahrettin Özdemir’in bana vasiyeti olan ‘halka hizmet et ve dostlarını asla ama asla ihmal etme, unutma’ vasiyetine son nefesime kadar sadık kalacağım.” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok