
GENÇ ASKON’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ
GENÇ ASKON’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ: SERKAN ŞAHİN GÖREVİNİ BİLAL ÇAĞLAYAN’A DEVRETTİ
Anadolu Aslanları İş Adamları Gençlik Kurulu (GENÇ ASKON), yeni bir döneme kapı araladı.
3. ve 4. Dönem Genç ASKON Başkanı Serkan ŞAHİN, görevi Bilal ÇAĞLAYAN’ a devretti. Bu anlamlı tören, derin bir heyecan ve geleceğe dair büyük umutlarla gerçekleşti. Görevini devreden Başkan ŞAHİN ,konuşmasında duygu dolu anlar yaşattı: “İkinci ve üçüncü dönemde birlikte yürüdüğümüz yolda, sayısız proje ve etkinlikle genç İş insanlarımızın ufkunu açmaya gayret ettik. GENÇ ASKON, yalnızca bir sivil toplum kuruluşu değil, aynı zamanda gençlerimize İş dünyasına ve topluma hazırlayan büyük bir okuldur. Bugün bayrağı devrettiğim yeni başkanımız Bilal ÇAĞLAYAN ve ekibinin, bu bayrağı çok daha yukarılara taşıyacağına inancım tamdır. Rabbim yollarını açık, çalışmalarını bereketli kılsın. Bilal Başkan ve ekibine sonsuz başarılar diliyorum.” Görevi devralan yeni Başkan Bilal ÇAĞLAYAN ise sözlerine önceki dönemlere teşekkürle başladı ve duygu dolu bir konuşma yaptı: “3. ve 4. dönemde büyük bir özveriyle görev yapan, bizlere her zaman ağabeylik eden Serkan ŞAHİN Başkanımıza ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Onların açtığı bu yolda, bayrağı daha da ileriye taşımak için ekip arkadaşlarımla var gücümüzle çalışacağız.
GENÇ ASKON’ un kuruluşundan bu yana bir mensubu olarak, ilimiz gençliğine ve ticaret dünyasına güç ve gönül birliği içerisinde hizmet etmeye kararlıyız. Maddi ve manevi değerlerimize sıkı sıkıya bağlı, milli duruşumuzu koruyan, aynı zamanda teknolojiyi ve inovasyonu yakından takip eden bir gençlik hareketi olacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonunda dünyadaki ticari yenilikleri ilimize kazandıracak projelere imza atmak için gece gündüz demeden çalışacağız.” Bilal ÇAĞLAYAN, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
“Sizin hayırlınız, insanlara faydalı olandır.” (Buhârî)
Bu ilkeyle ilimize ve gençlerimize maddi ve manevi katkılar sunmayı görev biliyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda bize güç, azim ve sabır versin. Amacımız yalnızca ticari başarı değil, aynı zamanda gönüllere dokunmaktır. Bugüne kadar bizlere her daim destek olan, önümüzü açan ve gençliğin ağabeyi olan ana kadememize, şube başkanımız M. Selman Nasıroğlu’na, GENÇ ASKON Genel Başkanımız Abdullah UÇAN’a ve ASKON Genel Başkanımız Orhan AYDIN’a teşekkür ediyorum. Bu kutlu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin.” GENÇ ASKON, bu bayrak değişimiyle yeni dönemde gençliğe ilham veren projelere öncülük etmeye hazırlanıyor. Görevini devreden Serkan ŞAHİN ve bayrağı devralan Bilal ÇAĞLAYAN’ın sözleri, bu organizasyonun ilimiz ve ülkemiz için ne denli kıymetli bir rol oynadığını bir kez daha gözler önüne serdi.
.jpeg)


Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok