GÜLMEZ :KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK

GÜLMEZ :KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK

İş İnsanı Aydın Gülmez
“Petrolspor’un kurumlara devredilmesi en doğru karar olacak”
 
Batman Petrolspor Eski Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Petrolspor’un TPAO’ya yeniden devredilmesi talebiyle Batman Yerel Basınında yer alan ortak habere destek verdi.
 
KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
 
Kulübün kapanma noktasına geldiği dönemde Petrolspor’u devir aldıklarını hatırlatan İş İnsanı Aydın Gülmez “Kulübün zor şartlar altında ligde mücadele etmesi her Batmanlının olduğu gibi beni de üzüyordu. Yaptığımız girişimler ve görüşmeler sonunda kulübü devir aldık. Orta sıralarda bulunan takımımızı yaptığımız icraatlarla o yıl play-off finali oynattık. Diğer 2 yılda ligde mücadele etmesini sağladık. Başarılı ve başarısız olduğumuz dönemler oldu. Daha sonra kulübü birçok teklifler gelmesine rağmen kulübü yönetimimizde görev yapan, güvendiğimiz ve inandığımız arkadaşımız Ekrem Konaç’a devir ettik. Ekrem arkadaşımız da elinden geldiği kadar takımı ligde tutmayı başardı” dedi.
 
KULÜPLER KURUMSALLAŞARAK BAŞARIYA ULAŞABİLİR
 
Türkiye Futbol Liglerinde kurumlara bağlı olmadan ayakta kalmayı başaran takım sayısının az odlunu belirten Gülmez “Bu ekonomik darboğazda her hangi bir kulübü tek başına birinin sırtlaması çok zordur. Yerel basının gündeme getirdiği gibi, kulübün sağlam temeli olabilmesi için TPAO’ya devri en doğrusudur. Tabi TPAO ile birlikte Batman dinamikleri de kulübümüze sahip çıkmalıdır. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Kulüpler şahıslar üzerinden değil kurumsallaşarak başarıyı yakalayabilir” dedi.
 
DESTEĞİM SÜRECEK
 
Kuruluşundan bu yana TPAO kulübe her türlü imkanı verdiğini ve vermeye devam ettiğini belirten Gülmez “Başta TPAO Genel Müdürü Melihhan Bilgin ve Batman Valisi Hulusi Şahin ile Batmanlı diğer kurumlar ve iş insanları ile birlikte bu kulübün sağlam temellere oturması sağlanmalıdır. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada kulübümüze desteğimiz sürecektir. ” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler