GÜNAYDIN ‘’GERCÜŞ BİR BAŞKADIR DEDİ ANKARA’YA SESLENDİ’’

Türkiye Genç Gazeteciler Derneği’nin 'Güney Doğuda Yaşam Var' adlı projesinde Güney Doğunun en başarılı ilçe Belediye Başkanı seçilen Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, "İnşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır." dedi.

Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Halkın Taleplerini Değerlendirerek, Adaylığı sürecinde Gercüşlü hemşehrilerine projelerinden bahsettiğini ve bu projeleri gerçekleştireceğine dair söz verdiğini belirtti. Başkan Günaydın projelerini sıralayarak, "Otogar, Tekstil Atolyesi, Düğün Salonu ve Yüzme Havuzu, Güneş Enerji Santrali, Kapalı Pazar, Halk Konutları, Mesire Alanı ve Çocuk Parları gibi bir çok projemin halen arkasındayım. İnşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır." ifadelerini kullandı.
 
DAHA ÇOK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ
 
         Türkiye Genç Gazeteciler Derneği’nin  ’Güney Doğuda Yaşam Var’’ adlı projesinde Güney Doğu'nun en başarılı İlçe Belediye Başkanı seçilen Başkan Günaydın, gerçekleştirdiği projelerle bölgesinde sevilen bir başkan oldu. Başkanlık koltuğuna oturması ardından bir çok projeye imzasını atan Gündüz Günaydın, "Başkanlığa hak kazandığım günden buyana vatandaşlara söz verdiğim gibi adım adım gerçekleştirmeye devam ediyorum. Biz azını değil söz verdiklerimizden fazlasını yapacağız Allah’a olan inancımız ve sonra Devletimize olan güvencimiz, halkımızın bizlere olan teveccühü ile daha çok projelerede imzamızı atacağız." dedi.
                                                                                                                                                                                                               
VATANDAŞIN SAĞLIĞI ÖNEMLİ                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                                   
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de Corona virüsü (COVID-19) duyurması ve tedbirler paketinin ilan edilmesinin ardından hastalıktan korunmaya yönelik hijyen çalışmalarına derhal başladıklarını belirten Başkan günaydın, diğer taraftan ise İlçe merkezimizde bulunan mezarlıkların tamamı ve vatandaşların kullanmış olduğu yeşil alanlar zararlı haşerelere ve yabani otlara karşı Belediye görevlilerince ilaçlandığını kaydetti.
 
Projelerim; Tevazu, Samimiyet ve Gayret İle Hayata Geçecektir
 
Başkan Gündüz açıklamasında, "Aday olduğum ilk günde Gercüş halkına bir takım projelerimden bahsetmiştim bunlar İlçe Otogar, Tekstil Atolyesi, Düğün Salonu ve Yüzme Havuzu, Güneş Enerji Santrali, Kapalı Pazar, Halk Konutları, Mesire Alanı ve Çocuk Parları gibi bir çok projemin halen arkasındayım. İnşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır." dedi.
 
 
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANINA,GENÇLİK VE SPOR BAKANI’NA SESLENDİ
                                                                                                                                                                                                             
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan Gercüş’de 1.500 metre duble yol çalışması ve üst köprü çalışmaları ile birlikte, 1 kilometre yol çalışmasını talep ettiklerini belirten Başkan Gündüz, İlçenin peyzajlanması, midyat’tan ilçeye gelirken 300 mt’lik yolun asfalt yapılmasını eski Midyat - Gercüş bağlantılı 2 km lik yolun asfalt yapılmasını, Hasankeyf - Gercüş arasının duble yol yapılmasını, Kırk kat göletine kadar yürüyüş ve  bisiklet yolunun yapılmasını istediklerini belirterek,Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na da seslenen başkan Gündüz Günaydın Sayın bakanım burası güneydoğu, burda nüfusun çoğunluğu genç nesil dir.Halkımın bana talebini siz değerli makamınıza iletiyorum.Gercüşlü gençlerimiz sizlerden Yarım olimpik yüzme havuzu istiyor.  En azından genç nüfusun spor faaliyetleri ile bir nebzede olsa sosyal faailyet anlamında değerlerimize değer katacaktır dedi. "Bizlerde belediye olarak bu projemizi Sn.Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımızın ve Sn.Gençlik ve Spor Bakanmızın  belediyemizin ve halkımızın talebi doğrultusunda hayata geçireceğimiz günü en yakın zamanda sabırsızlıkla bekleyeceğiz inşallah" şeklinde açıklamada bulundu.
 
 
Başkan GÜNAYDIN’IN Türkiye Covid-19 Mesajı                                                                                                               
                                                                                                                                                                                                                         
      "Her şeyden önce salgınla mücadelede ön planda olan sağlık çalışanlarına başarılar diliyorum.Tüm halkımızın bu salgının’da üstesinden geleceğine inanıyorum.Virüsten hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı ve hastalığa yakalananlara da acil şifalar diliyorum. Mücadelede başta Sn Cumhurbaşkanımıza ,Sağlık Bakanımıza,İç İşleri Bakanımıza,  Batman Valimize, Batman AkParti İl Başkanımıza,Batman AkParti Milletvekilimize, Gercüş İlçe Kaymakamına ve bu manada mücadele eden tüm mesai arkadaşlarımıza,batman halkımıza ve tüm Türkiye’ye sonsuz  TEŞEKKÜR ediyorum.Tedbiri elden bırakmayalım rehavete kapılmayalım Sosyal mesafe kuralınca Maske ve eldiven kullanalım.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler