HASANKEYF'TE

Bu yıl ikincisi düzenlenen 21-27 Mayıs “Asırlık Tariflerle Türk mutfağı Haftası” etkinlikleri kapsamında bölgemize has yöresel lezzetler Hasankeyf Müzesinde düzenlenen etkinlikte severleri ile buluştu.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen 21-27 Mayıs “Asırlık Tariflerle Türk mutfağı Haftası” etkinlikleri kapsamında bölgemize has yöresel lezzetler Hasankeyf Müzesinde düzenlenen etkinlikte severleri ile buluştu.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Batman Valiliği, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Hasankeyf Kaymakamlığı organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlik yoğun ilgi gördü. Etkinlikte bölgemizin yöresel lezzetlerinden olan Şam Böreği, Etli Bulgur Pilavı, Etli Bamya, Sumak Şerbeti gibi yöresel lezzetler görücüye çıktı.

Gerçekleştirilen  etkinliğine Kaymakam Şenol Öztürk, Batman Belediye Başkan V. Fevzi Bakır, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer,  İl Sağlık Müdürü Dr. Semih Canpolat, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın,  siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.               (Muhyeddin BEYCAN)

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler