HDP'den teşekkür mesajı

HDP'den teşekkür mesajı

Önceki gün Kine Em Parkında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ında katılımıyla iftar yemeği veren HDP Batman İl Örgütü iftar programına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada şunlar söylendi;

"Bütün yasaklamalara ve baskılara rağmen programımızı yoğun bir katılımla gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacı, bizi halkımızdan uzak tutmak, HDP'nin halkla buluşmasını engellemek olan, son gün yer değişikliği yaparak programımıza katılımı düşük tutmak isteyenler, umarız ki Kine Em Parkı'ndaki manzara karşısında bir kez daha utanıp halkı karşılarına almamaları gerektiğini anlarlar.

 Atatürk Parkı'nın merkezi konumda olduğunu ve vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını gerekçe göstererek programımızı engellemek istediler. Oysa biz, Atatürk Parkı'nda Valilik ve bağlı kurumlar tarafından gerçekleştirilen tören ve kutlamalara da şahitlik ettik.

Neyse ki sıcak havaya rağmen Kine Em Parkı'nda toplanan ve bu mübarek ayda orucunu birlikte açmanın güzelliğini yaşayan halkımız, bir kez daha onlara en güzel cevabı vermiştir.  Parkı hınca hınç dolduran gençler, kadınlar, çocuklar, yaşlılar, hep bir ağızdan barış mesajları vererek yürütülen bu kirli politikanın karşısına etten bir duvar örmüştür. Bu vesile ile programımıza katılan ve destek sunan halkımızın önünde bir kez daha saygı ile eğiliyor, teşekkürlerimizi bildiriyoruz."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler