HDP DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

HDP'de yardımlar son hız

Deperimin meydana geldiği afet bölgesine yardım yollamak için Halkların Demokratik Partisi Batman İl Başkanlığında da hummalı yardım seferrberliği yaşandı.
 
Deprem bölgelerine bütün Türkiye'de olduğu Batman'lır da can hıraş bir şekilde yardımlarını sürdürmeye devam ediyorlar. Kentteki Siyasi Parti ve STK'lar da boş durmuyor.
 
 
HDP - Halkların Demokratik Partisi depremin yaşandığı ilk günden beri yaptığı yardımları aralıksız sürüdürüyor. HDP. Batman İl örgütü tarafından yapılan açıklamada, bu güne kadar 17 tır, 6 kamyon dolusu yardım malzemesi ile birlikte 50 kişiden oluşan bir yardım ekibini de afet bölgesinde depremzedelere ulaştırıldığı ifade edildi.
Yardımlarla ilgili konuşan HDP. İl Eş Başkanı Hürriyet Kaytar, ''Deprem bölgesine ilk etapta gıda maddelerini göndermek hayati önem taşıyor. Ama şu an kriz koordinasyonundan takip ettiğimiz kadarıyla mevcut afet bölgelerinde gıda belli bir olgunluğa erişmiş durumda. İkinci etapta insanların ısınmaya ve barınmaya ihtiyacı var. Halkımızdan çadır ve soba talebimiz var, ısınmak için çadır, soba, battaniye, branda ve  oduna daha çok ihtiyaç vardır. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız bu ihtiyaçları  bizlere ulaştırmalarını rica ediyoruz'' ifadelerini kullandı. 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler