
‘HDP milyonların iradesidir’
‘HDP milyonların iradesidir’
Diyarbakır HDP İl binasına yapılan baskın ve gözaltıların protesto edildiği açıklamada konuşan İl Eşbaşkan vekili İkram İrgi, HDP’nin milyonlarca kişinin iradesi olduğunu belirtti.
BASKIN VE GÖZALTILARA TEPKİ
HDP Batman İl binası önünde yapılan basın açıklamasına Batman Milletvekilleri Feleknaz Uca, Dr. Necdet İpekyüz, HDP Batman Belediye Eşbaşkan Adayı Dr. Mehmet Demir, HDP PM üyesi ve 2. Barış Grubu Sözcüsü Nurettin Turgut, Barış Anneleri ve partililer katıldı. Basın açıklamasını okuyan İl Eşbaşkan vekili İkram İrgi, “Destek için HDP Diyarbakır il binasında açlık grevine başlayan HDP Milletvekilleri ve yurttaşlara Diyarbakır il binamızın kapıları kırılarak müdahale edilmiş ve yedi arkadaşımız polislerce darp edilerek gözaltına alınmıştır.
Türkiye’nin üçüncü büyük siyasi partisi olan ve milyonların iradesi olan partimize yönelik yapılan bu anti demokratik ve faşizan yaklaşım kabul edilemez” dedi. HDP Batman Milletvekili Dr. Necdet İpekyüz de, HDP Diyarbakır il binasına yapılanları protesto ederek, Türkiye’de her alanda hukuksuzluğun yaşandığını ifade etti. Milletvekili İpekyüz, “Türkiye’de her alanda hukuksuzluk yaşanıyor. En meşru talep olan barış talebi giderek terörize edilmektedir. Barış demek suç halini aldı. Bütün huzur ve barış taleplerine rağmen yollar kapatılıyor.
Maalesef ki HDP’nin her çabası terörize, kriminalize edilmiştir. Parlamentonun üçüncü büyük partisi, altı buçuk milyon oy alan bir parti, bütün televizyon kanallarında terörize edilmekte, suçlanmaktadır. Asıl suçlu bizi suçlu gösterenlerdir. Ama çok iyi biliyoruz ki 31 Mart buna cevap olacaktır.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok