“HEDEFİMİZ; ÜRETİM VE İSTİHDAM”

“HEDEFİMİZ; ÜRETİM VE İSTİHDAM”

Belde mahallesinde faaliyet gösteren Quality Gusto işletmecisi Handan Atay, 2024 yılı hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Hedeflerinin üretim ve istihdam olduğunu belirten işletmeci Atay, “Quality Gusto olarak sadece bir işletme değil, aynı zamanda bir okul görevi görüyoruz” dedi. Quality Gusto markasının 2024 yılı hedefleri ve yeni dönem çalışmaları ile ilgili bilgi veren Handan Atay, Batman'da kadınlara yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Atay, "Batman’ın ilk ve tek kadın katmer, künefe ustası olmanın vermiş olduğu sorumluluk hissi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadınların bu alanda daha aktif ve görünür olması adına yakında kurslarımız başlayacaktır. Quality Gusto olarak sadece bir işletme değil, aynı zamanda bir okul görevi görüyoruz. Stajyer öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlıyoruz.

Sosyal sorumluluk bilinciyle kentimizin gastronomi gelişimi sürecinde bizlerde üzerimize düşeni yapmaya hazırız'' diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler