HEDEFLERİ DÜNYA DERECESİ

HEDEFLERİ DÜNYA DERECESİ

Batman’ı ulusal ve uluslararası arenada temsil eden Velioğlu kardeşler, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
Batman’ı ulusal ve uluslararası arenada temsil eden Velioğlu kardeşler, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hem babaları, hem de antrenörleri olan Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü ve Milli Takım Antrenörü Abdülaziz Velioğlu, hedeflerinin dünya dereceleriyle Batman’ı ve Türkiye’yi temsil etmek olduğunu söyledi. Son olarak Sakarya ilinde 15-17 Aralık  tarihinde yapılan Türkiye Geleneksel Wushu-Kungfu Şampiyonasında Muhammed Velioğlu Shaolin Tua kategorisinde birinci olurken, Yusuf Velioğlu ise Kungfu Tua kategorisinde birincilik ve kalın kılıçta da ikinci (Shaolin dau) olarak büyük bir başarıya imza attı.
 
81 İlden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katılım sağladığını belirten Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü ve Milli Takım Antrenörü Abdülaziz Velioğlu; “15-17 Aralık 2021 tarihinde Sakarya ilinde yapılan şampiyonaya bütün kategorilerde 81 ilden yaklaşık 2 bin 500 sporcu katılım sağladı. Batman olarak ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yusuf ve Muhammed Velioğlu önümüzdeki süreçte Avrupa ve Balkan şampiyonalarında ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler. Batman ve bölgede yaptığımız çalışmalarla wushu ve kungfuyu hak ettiği yere taşıdık. Batman ağırlıklı olmak üzere bölgede çalışmalarımız devam edecek. Bu zorlu süreçte her zaman yanımızda olan sayın Valimiz Hulusi Şahin’e, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Mehmet Şafi Özperk’e, HEM Müdürümüz Bilal Serik’e, Gençlik Spor ve Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bütün kategorileri desteklediklerini ve hedeflerinin tüm branşlarda Türkiye, Avrupa, Balkan ve Dünya derecelerinin çıkmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler