
Hükümlülere ilişkin işbirliği protokolü imzalandı
Batman Valiliği ile Cumhuriyet Başsavcılığı arasında düzenlenen ceza infaz kurumlarından salıverilen hükümlülerin kamuya yararlı işte ücretsiz olarak çalışma tedbiri yükümlülüğüne ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.
Valilik Makamında imzalanan işbirliği protokolü Vali Ahmet Deniz ile Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale arasında imzalandı. İmza töreni sırasında denetim serbestlik Müdürü Erol Acar hazır bulundu.
Konu hakkında Vali Deniz, "İmzalamış olduğumuz bu protokol kapsamında ceza infaz kurumlarından salıverilen hükümlülere, mahkemeler tarafından kısa süreli hapis cezaları yerine verilen seçenek yaptırımlar arasında yer alan; kamu kurum ve kuruluşlarında kamuya yararlı işte, ücretsiz olarak çalışma tedbiri ile yükümlülerin cezalarının infaz edilebilmesi öngörülürken, hükümlülerin yeniden suç işlemesini engelleyici etkenleri güçlendirerek, sosyalleşmelerini teşvik etmek, toplumu suça ve suçluya karşı korumak, yükümlülerin toplumsal kurallara saygılı ve sorumluluk taşıyan bir yaşam biçimine uyumlarını kolaylaştırmanın amaçlandığını, imzalanan protokolün kamu hizmetlerinin yürütülmesine önemli katkılar sağlayacaktır. Denetimli serbestlik, kamu düzeninin devamında kamu menfaati ile özel kişilerin menfaati arasında bir denge oluşturmak bakımından güzel hükümler taşımaktadır. " diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok