İL MÜFTÜSÜ ERHAN'IN ÖĞRENCİLERLE BULUŞMASI

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan Öğrencilerle bir araya geldi.

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan Yaz Kur’an Kursu kapanış programlarında öğrencilerle biraraya geldi.
 
Batman İl Müftüaü Turgut Erhan Yaz Kur’an Kursları kapanış programinda öğrencilerle çeşitli etkinliklerle biraraya gelerek,onlarla birebir ilgilep,yaz  Kur'an kursunda aldıkları eğitim ve kazanımları hakkında sohbet etti.
 
 
Camilerin,Kuran kurslarının çocuklarla şenlendiğini ve daha anlamlı hale geldiğini belirten İl Müftüsü Erhan,''Yaz kuran kursları milletimizin geleceğinin inşası için son derece önemlidir ve hepimizin hayatında da önemli bir yere sahiptir. Kurslarda öğrencilerimize sadece Kur'an-ı Kerim okutulmadığını,
Hz. Peygamberin sünnetini, hayatını, itikadi ve ahlaki konuları, vatan, devlet ve insan sevgisini, çevre bilincini ve onları kuşatan tehlikelere karşı duyarlılık oluşturmak anlamında hayata dair birçok konuyu ele almaya çalışıyoruz ve iyiliği beraber inşa etmeye çalışıyoruz, bu yıl Yüz yüze gerçekleşen Kur’an kurslarında yavrularımızla bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yüce Allah bu hastalığı insanlığın gündeminden çıkarsın. Saadet kaynağımız Kur’an-ı Kerim'i, itikadı, ibadeti öğrenmek hepimizin öncelikli görevi.Bu gaye ile çocuklarını kurslarımıza gönderen anne ve babalara,camii görevlileri ve Kur'an kursu öğreticilerine, maddi ve manevi katkıda bulunanlara da şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler