Kadınlar 8 Mart mitingine çağrı yaptı

Batman’da DEM Parti ve TJA öncülüğünde bir araya gelen kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında broşür dağıtarak tüm kadınları mitinge davet etti.

Yöresel kıyafetleriyle erbaneler eşliğinde yürüyen kadınlar, halay ve zılgıtlarla mücadele mesajı verdi.
 
Gülistan Caddesi’nden başlayarak Worldmar AVM’ye ve oradan DEM Parti il binasına kadar süren yürüyüşe, DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu Kutevi, DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Songül Korkmaz, görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, TJA aktivistleri ve çok sayıda kadın katıldı.
Kadınlar, 8 Mart 2025’te saat 11.00’de Kültür Mahallesi 8 Mart Kadın Parkı yanında yapılacak mitinge katılım çağrısı yaparak broşürler dağıttı. Etkinlik boyunca erbaneler çalınırken, kadınlar halay çekerek ve zılgıtlarla dayanışma mesajı verdi. Yürüyüş, DEM Parti Batman İl Binası önünde son bulurken, kadınlar mücadeleyi büyütme ve dayanışmayı sürdürme vurgusu yaptı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler