Kaymakam Özadalı'ya plaket verildi
Kaymakam Özadalı'ya plaket verildi
Batman'ın Sason ilçesindeki şehit yakınları, kanaat önderleri ve ilçedeki STK temsilcileri, İlçe Kaymakamı Abdullah Özadalı'yı makamında ziyarete ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip plaket takdim etti.
Plaket takdim töreninde katılımcılar adına konuşan Kendo Aşireti kanaat önderi Hüseyin Çelik, Kaymakam Abdullah Özadalı’nın ilçede yaptığı hizmetlerin ilçedeki bütün vatandaşlar tarafından takdir edildiğini belirterek, hazırlanan plaketin bütün ilçe halkı adına verildiğini ifade etti. Çelik, “İlçe Kaymakamımız geldiği ilk günden bugüne kadar ilçemiz dâhilindeki bütün köylere az veya çok muhakkak bir hizmet eli atmıştır. İlçe halkımız kanaatkârdır, kendilerine uzanan bir eli muhakkak görür ve takdir eder. Kaymakamımız ilçemizde devletin varlığını en iyi şekilde bizlere htirmiş ve ilçedeki her vatandaşın hayır duasını almayı başarmıştır. İlçemizde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kendisine halkımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.
Aldığı plaketten dolayı kanaat önderleri ve ilçedeki sivil toplum temsilcilerine teşekkür eden Kaymakam Abdullah Özadalı yapılan hizmetin devlet anlayışıyla yapıldığını belirterek, ilçedeki her vatandaşa ve her bir karış toprağa hizmeti ulaştırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Sason ilçe Kaymakamlığı’nda düzenlenen plaket törenine Kaymakam Abdullah Özadalı’nın yanı sıra bir çok aşiret kanaat önderi, Sason Şehit ve Gazi aileleri Dernek Başkanı Mutalip Çelik, Toç Bir Sen, Memur Sen, Diyanet Sen ilçe temsilcileri, Muhtarlar Dernek Başkanı Muhsin Suna, ilçedeki diğer STK temsilcileri katıldı. Plaket takdim töreni çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Camiye giderken araba çarpan kişi hayatını kaybetti
- 02BATMAN’DA TARIMSAL ÜRETİM GÜÇLENİYOR: DENETİMLER SIKI, YATIRIMLAR ARTIYOR
- 03“Esnafın Yanında Olan Bir Oda Anlayışını İnşa Ettik”
- 04BELEDİYEDEN 100 ÇİFTE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 05AFAD’DAN VALİ CANALP’A KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ
- 06Petrolspor’dan deplasmanda altın değerinde galibiyet
- 07“KHK ve Kayyım uygulamaları toplumsal barışı zedeliyor”
- 08ÇİFTÇİ “GENÇLERİMİZİ MESLEKSİZLİĞE TESLİM ETMEYELİM”
- 096 BİN 300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 10BESO BAŞKAN ADAYI UYANIK, PROJELERİNİ BASINLA PAYLAŞTI
- 11BATMAN’DA EKONOMİDE VİTES YÜKSELTTİ
- 12ÇİÇEK’TEN PETROL-İŞ’E ZİYARET
- 13PWK YÖNETİMİNDEN YEREL DERNEKLERE ZİYARET
- 14Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etabı için çalışmalar başladı
- 15Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor




Henüz Yorum yok