
"Kudüs'e Ses Ver"
Batmanlı Gazeteci Yazar Sadullah Aydın, Türkiye’deki birçok radyonun ortak yayınladıkları “Kudüs’ e Ses Ver” programına bağlanarak Kudüs ve Filistin davasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın terör devleti sözlerine atıfta bulunan Aydın, Türkiye’nin Siyonist işgal rejimi ile tüm askeri, siyasi ve ekonomik ilişkilerini kesmesi çağrısında bulundu.
“Müslüman halklara önemli görevler düşüyor”
Kudüs davasında Müslüman halklara önemli görevler düştüğünü belirten Aydın, “Müslüman halklar mukaddes beldelerinin, ilk kıblegahlarının lanetli, siyonist, işgalci çetenin işgalinden kurtulmasını istiyorlarsa, izzet istiyorlarsa; mallarıyla, canlarıyla Filistin davasına katkıda bulunmak zorundadırlar. Müslüman haklara düşen çok önemli görevler var. Her şeyden önce Filistin davasına maddi katkı sağlamalıdırlar. Müslümanlar zengin fakir demeden tüm imkânlarını seferber ederek Filistin davasına, Filistin'in direnişçi halkına, HAMAS'a, İslami Cihad’a ve kahramanca savaşan Filistin Müslümanlarına katkı sağlamak zorundadırlar.” ifadelerini kullandı.
“Siyonist çeteye ekonomik boykot uygulanmalı”
Müslümanları siyonist rejime karşı ekonomik boykota çağıran Aydın, “Siyonist çeteye karşı ekonomik boykot uygulanmalı. Müslümanlar siyonist çetenin onların destekçilerinin ürünlerini almayarak, ekonomik olarak siyonist çeteyi çökerterek zayıflatabilirler. Bu basite alınmamalı. Müslümanlar ekonomik boykot silahını iyi kullanmalı. Elimizden bir şey gelmez. Ne yapabiliriz diyen Müslümanlar ekonomik olarak direnişe katkı sağlayıp siyonist çeteyi boykot edebilirler.” diye konuştu.
“İslam ülkeleri siyonistlerle mücadelede samimi olmalı”
İslam ülkelerini Siyonist işgal rejimiyle mücadele konusunda samimiyete çağıran Aydın, “50 yıldır, 60 yıldır Müslüman ülkelerin yönetimleri her defasında, her katliamda, her vahşette israili kınıyorlar, terörist olarak ilan ediyorlar ama bundan başka bir şey yapmıyorlar. Bırakın israille mücadele etmeyi, yaptıkları anlaşmalarla, politikalarıyla, uygulamalarıyla ne yazık israilin safında yer alıyorlar. Haklarının karşısında israili lanetliyorlar ama öte tarafta israil ile her tür siyasi, askeri ve ticari işbirliklerini sürdürüyorlar. Bu dava için en ufak bir bedeli güzel alamıyorlar. Bu konuda Müslüman halklar kendi başlarındaki yönetimleri sıkıştırmalı. Onlara bir baskı unsuru oluşturmalı.” dedi.
“Terör devleti söyleminin içi doldurulmalı”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işgal rejimini terörist devlet ilan etmesinin önemli ve değerli olduğunu vurgulayan Aydın, bu söylemin altının doldurulması gerektiğini belirtti. Aydın, “Türkiye'de İncirlik Üssü olsun, Kürecik Üssü olsun israile ve onun destekçisi olan Amerika'ya askeri, lojistik destek sağlıyorlar. Bu üslerin kapanması lazım. Türkiye israille savaşmayı göze alamıyorsa bari direnişe, mucahitlere silah göndersin. Kendi topraklarındaki israil ve Amerika üslerini kapatsın. Sayın Erdoğan’ın tabiriyle madem siyonist rejim terör devleti, o zaman Türkiye bu terör devletiyle tüm ilişkilerini kesmeli. Siyasi, askeri ve ekonomik olarak bu terör devletiyle ilişkilerini sonlandırmalı. Terörist israil yıkılmaya ve çökmeye mahkumdur. Küfür devam eder ama zulüm asla devam etmez. İnşallah israilin yıkılışı yakındır. Bu da direnişçi Müslümanların elleriyle olacak Allah’ın izniyle.” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0250 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 03İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 05İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 06Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 07PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 08“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 09TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 10GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 11‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1252 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 13TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 14BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 15AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok