"Kudüs'e Ses Ver"

Birçok radyonun, “Kudüs’e Ses Ver” sloganıyla yaptığı ortak yayına açıklamalarda bulunan Gazeteci Yazar Sadullah Aydın, Türkiye’nin işgal rejimiyle tüm askeri, siyasi ve ekonomik ilişkilerini kesmesi gerektiğini söyledi.

Batmanlı Gazeteci Yazar Sadullah Aydın, Türkiye’deki birçok radyonun ortak yayınladıkları “Kudüs’ e Ses Ver” programına bağlanarak Kudüs ve Filistin davasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın terör devleti sözlerine atıfta bulunan Aydın, Türkiye’nin Siyonist işgal rejimi ile tüm askeri, siyasi ve ekonomik ilişkilerini kesmesi çağrısında bulundu.

“Müslüman halklara önemli görevler düşüyor”

Kudüs davasında Müslüman halklara önemli görevler düştüğünü belirten Aydın, “Müslüman halklar mukaddes beldelerinin, ilk kıblegahlarının lanetli, siyonist, işgalci çetenin işgalinden kurtulmasını istiyorlarsa, izzet istiyorlarsa; mallarıyla, canlarıyla Filistin davasına katkıda bulunmak zorundadırlar. Müslüman haklara düşen çok önemli görevler var. Her şeyden önce Filistin davasına maddi katkı sağlamalıdırlar. Müslümanlar zengin fakir demeden tüm imkânlarını seferber ederek Filistin davasına, Filistin'in direnişçi halkına, HAMAS'a, İslami Cihad’a ve kahramanca savaşan Filistin Müslümanlarına katkı sağlamak zorundadırlar.” ifadelerini kullandı.

“Siyonist çeteye ekonomik boykot uygulanmalı”

Müslümanları siyonist rejime karşı ekonomik boykota çağıran Aydın, “Siyonist çeteye karşı ekonomik boykot uygulanmalı. Müslümanlar siyonist çetenin onların destekçilerinin ürünlerini almayarak, ekonomik olarak siyonist çeteyi çökerterek zayıflatabilirler. Bu basite alınmamalı. Müslümanlar ekonomik boykot silahını iyi kullanmalı. Elimizden bir şey gelmez. Ne yapabiliriz diyen Müslümanlar ekonomik olarak direnişe katkı sağlayıp siyonist çeteyi boykot edebilirler.” diye konuştu.

“İslam ülkeleri siyonistlerle mücadelede samimi olmalı”

İslam ülkelerini Siyonist işgal rejimiyle mücadele konusunda samimiyete çağıran Aydın, “50 yıldır, 60 yıldır Müslüman ülkelerin yönetimleri her defasında, her katliamda, her vahşette israili kınıyorlar, terörist olarak ilan ediyorlar ama bundan başka bir şey yapmıyorlar. Bırakın israille mücadele etmeyi, yaptıkları anlaşmalarla, politikalarıyla, uygulamalarıyla ne yazık israilin safında yer alıyorlar. Haklarının karşısında israili lanetliyorlar ama öte tarafta israil ile her tür siyasi, askeri ve ticari işbirliklerini sürdürüyorlar. Bu dava için en ufak bir bedeli güzel alamıyorlar. Bu konuda Müslüman halklar kendi başlarındaki yönetimleri sıkıştırmalı. Onlara bir baskı unsuru oluşturmalı.” dedi.

“Terör devleti söyleminin içi doldurulmalı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işgal rejimini terörist devlet ilan etmesinin önemli ve değerli olduğunu vurgulayan Aydın, bu söylemin altının doldurulması gerektiğini belirtti. Aydın, “Türkiye'de İncirlik Üssü olsun, Kürecik Üssü olsun israile ve onun destekçisi olan Amerika'ya askeri, lojistik destek sağlıyorlar. Bu üslerin kapanması lazım. Türkiye israille savaşmayı göze alamıyorsa bari direnişe, mucahitlere silah göndersin. Kendi topraklarındaki israil ve Amerika üslerini kapatsın. Sayın Erdoğan’ın tabiriyle madem siyonist rejim terör devleti, o zaman Türkiye bu terör devletiyle tüm ilişkilerini kesmeli. Siyasi, askeri ve ekonomik olarak bu terör devletiyle ilişkilerini sonlandırmalı. Terörist israil yıkılmaya ve çökmeye mahkumdur. Küfür devam eder ama zulüm asla devam etmez. İnşallah israilin yıkılışı yakındır. Bu da direnişçi Müslümanların elleriyle olacak Allah’ın izniyle.” dedi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler