Kurslarını tamamlayan kadınlara sertifika verildi
Batman Belediyesinin İş Kur ve Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle hayata geçirdiği meslek edindirme kurslarını başarı ile tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.
Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan sergi ve sertifika dağıtım törenine; Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, belediye meclis üyeleri, Hevi Umut Kadın Atölyesi eğitmen ve kursiyerleri katıldı.
Hevi Umut Kadın Atölyesinde yıl içerisinde yapılan çalışmaların sunulduğu slayt gösteriminin ardından sertifika törenine geçildi.
6 aylık kursun ardından Hevi Umut Kadın Atölyesinde 4 farklı kurstan eğitim alan 75 kursiyer kadına sertifikalarını veren Milletvekili Başaran, Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, kadınların kurs süresince yaptığı çalışmaların önemine değinerek: “Bugün burada emekleri ortaya çıkaran, çalışmalarda emek veren tüm kadın arkadaşlarımızı tek tek kutluyorum. Önümüzdeki süreçte sadece bir noktada değil, Hevi Umut Kadın Atölyelerinin birçok noktada açılmasını diliyoruz. Bu emeği görünür kılmakta üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Kadınlarımız eğitim aldıkları alanlarda üretim yaparak aile bütçelerine katkı sağlayacaktır. Bu da mutluluk verici bir durumdur. Kurs boyunca emek veren eğitmenlerimizi ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dediler.
Batman Belediyesi, İş Kur ve Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle düzenlenen ve 6 aylık takvimi kapsayan El Sanatları, Halı Dokuma, Kadın Giyim ve Kuaför kurslarında ortaya çıkarılan ürünlerin de teşhir edildiği el emeği, göz nuru sergi konuklar tarafından beğenildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 02BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 03ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 04BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 0542 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 0640 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 07“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”
- 08ARANAN 15 HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 09KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 20 ŞÜPHELİYE İŞLEM
- 10PETROLSPOR, TEKNİK DİREKTÖR KOÇAK İLE ANLAŞTI
- 11BESOB’DA GÖREV DEĞİŞİMİ : YENİ BAŞKAN MEHMET TEKİN
- 12SAADET PARTİSİ'NDE MAYIS AYI DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
- 13TARIM KREDİ MARKETİ TPAO YERLEŞKESİNDE HİZMETE AÇILDI
- 14“ALKOL VE UYUŞTURUCU ETKİSİNDE İŞLENEN SUÇLARIN CEZASI AĞIRLAŞTIRILACAK”
- 15ŞANSİ: “BAYRAM BOYUNCA GÖNÜLLERE DOKUNDUK”




Henüz Yorum yok