LAVİ, BATMAN GÜNLERİNDE İLGİ ODAĞI OLDU

LAVİ, BATMAN GÜNLERİNDE İLGİ ODAĞI OLDU

Batman’dan dünyanın 22 ülkesine ihracat yapan Lavi, İstanbul’daki Batman Tanıtım Günleri’nde göz doldurdu.
 
 
İstanbul Batman Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Batman Tanıtım Günleri İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 19-22 Mayıs günleri arası İstanbul’da yaşayan Batmanlıları ağırladı. Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Fernas Şirketler Grubu markası Lavi Juice ise tanıtım günlerinin en çok ziyaret edilen stantlarından biri oldu.
 
Batman’ın meyve suyu firması Lavi, ürünleriyle fuarda yoğun ilgi gördü. Lavi standının en gözde ürünleri ise %100 meyve suları oldu. Türkiye’de gün geçtikçe pazar ağını geliştiren Lavi’nin ürün gamında %100 meyve suları, meyveli içecekler ve nektarlar bulunuyor. Bahçeden sofraya kadar her aşamasında doğallığı birinci öncelik yapan Lavi’nin ürünleri, dünyanın birçok ülkesinde pazar buluyor ve beğenilerek tüketiliyor.
 
 
 LAVİ Meyve Suları, Satış ve Pazarlama Müdürü Yunus Akar, Batmanlılar buluşuyor etkinliğine ilişkin şu açıklamada bulundu. 
 
Akar "Batman markası olan “LAVİ” olarak İstanbul Yenikapı'da düzenlenen etkinliğe katıldık. Batman'ımızı iyi tanıtmak ve bununla birlikte kendi ürünlerimizi İstanbullulara tanıtmak için buradayız. Bu tür etkinlikleri iyi görüyoruz. Batman'ı insanlara tanıtmak için bu tür etkinlikler iyi bir fırsattır. LAVİ meyve sularının Batman markası olduğunu duyan Batmanlıların memnuniyetlerini ve gururlarını gözlerindeki ışıltıdan görebiliyoruz.  Hem bizim için hem de Batmanlılar için iyi bir tanıtım olacaktır inşallah. “BATMAN” isminin yer aldığı tüm tanıtım organizasyonlarında yer almaya devam edeceğiz.” dedi. 
 Akar konuşmasının devamında “Batman ve Batman’ın sahip olduğu tüm değerlerin tanıtımına büyük ivme kazandıran bu tür faydalı ve tanıtıcı etkinliklere hem Batman firmalarının hem Batmanlı benliği taşıyan tüm Batman sevdalılarının destek vermesi katkı sunması duyarlılık göstermelerini temenni ediyor, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”
 
Fernas Şirketler Grubu’nun gücüyle gün geçtikçe büyümeye devam eden Lavi, Batman’da ürettiği ürünleri dünyanın en uzak noktalarına kadar ulaştırıyor. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler