
Liseli Öğrencilerden Suriyeli Ailelere Yardım
Öğrenciler, kampanya kapsamında kendi harçlıklarından Batman'a gelen Suriyeli ailelerin durumuna seyirci kalmadılar...
Batman’da lise öğrencileri kendi harçlıklarından biriktirdikleri para ile Suriyeli ailelere gıda yardımı yaptı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Batman’a gelen Suriyeli ailelerin durumunu haberlerde okuyan İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kendi aralarında kampanya başlattı. Öğrenciler, kampanya kapsamında kendi harçlıklarından biriktirdikleri para ile Suriyeli ailelere gıda paketleri hazırlayarak, paketleri Aydınkonak Mahallesinde TOKİ konutlarında oturan Suriyeli ailelere yardımları ulaştırdı.
Öğrencilerden Ecenur Karanfil, Suriyeli ailelerin durumunu yapılan haberlerden gördüklerini dile getirdi. Haberleri okuduktan sonra okuldaki arkadaşları ve öğretmenleri ile yardım kampanyası başlattıklarını anlatan Karanfil, “Kendi harçlıklarımızdan biriktirip Suriyeli ailelere yardım topladık. Aldığımız gıda paketlerini ailelere ulaştırdık. Bu konuda emeği geçen desteği bulunan bütün herkese teşekkür ederiz” dedi.
Öğrenci Eda Kapar ise, bütün arkadaşlarının bu konuda duyarlılık gösterdiğini ifade ederek, el birliği ile Suriyeli ailelere gıda desteği verdiklerini kaydetti. Suriyeli ailelerin yardımlara muhtaç olduğunu belirten Kapar, ellerinden gelen destekleri vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok