Market Sahipleri İzmir'e Çıkartma Yaptı

BATMAN’LI İŞ ADAMLARI İZMİR’E ÇIKARMA YAPTI

Fika Fidan Gıda sahibi Batman’lı iş insanı Kadir Fidan, kentin önde gelen gıda ve market sahipleriyle birlikte Türkiye’de geniş bayi ağı bulunan ve 52 ülkeye de ihracat yapan, Çiçek Salamura A.Ş (Çiçek Turşu) fabrikasını ziyaret ettiler.  

Batman’daki iş insanları, özellikle gıda ve market sahiplerinin alış veriş yaptıkları fabrikaları yerinde görmeyi kendilerine ilke edindiklerini belirten Fika Fidan Gıda sahibi Kadir Fidan; “Müşterilerimize nasıl üretildiğini bilmeden hiç bir ürün satma taraftarı değiliz.  Türkiye ve dünyada büyük bir saygınlığı ve kalitesi tartışılmaz firmalar arasında yer alan Çiçek Salamura A.Ş fabrikasını Batmanlı iş insanlarıyla birlikte yerinde gördük. Aslen Mardin’li olan firma sahipleri Sayın Aydın Elçiboğa ve Çetin Elçiboğa’ya misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Batmanlı market ve gıda sektöründe bulunan meslektaşlarımızla il il fabrikalarımızdan çıkan ürünleri gezmeye v e yerinde nasıl üretildiğini görmek için iş gezilerimiz devam edecektir.” diye konuştu.  

MARKET SAHİPLERİ EŞLİK ETTİ 

Fika Fidan Gıda sahibi İş insanı Kadir Fidan’a, Sabah Market sahibi Ferit Sertkaya, Alpa - Mar sahibi Seyit Nuri Batur, İs-Mar sahibi Zübeyir Tüzün, Sey – Mar sahibi Bilal İş, Vip - Mar sahibi Cengiz Doğan, Öz Regal Market sahibi Ekrem Fidan, Yargı Ticaret sahibi Behçet Yargı ve Baş - Mar sahibi Selman Ay’da İzmir’deki iş gezisine eşlik ettiler. İş gezisi sonrasında  Çiçek Salamura A.Ş sahipleri Aydın Elçiboğa ve Çetin Elçiboğa, Fika Fidan Gıda sahibi İş insanı Kadir Fidan’a günün anısına teşekkür plaketi takdim ettiler.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler