MHP'DEN EV VE KÖY ZİYARETLERİ

MHP’den, ‘KOMŞUM NASILSIN’ EV ZİYARETLERİ

 
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, ‘Komşum Nasılsın’ projesi kapsamında merkez ve köylerle ziyaretlerini sıklaştırdı. 
 
Son 15 günde Başkan Demir, Seyitler, Bayındır, Aydınlıkevler, Petrolkent, Yenişehir, Belde, Belde, Seyitler Mahallelileri ve Ardıçlı Köyünde Söğüt, Aslan, Aküren, Yıldırım, Sualp, Ceviz, Koç, Çelikkaya, Rüzgâr ve Güneş ailelerini ziyaret etti. 
 
 
“HEP SAHADA OLACAĞIZ”
 
MHP Olarak her zaman sahada olacaklarını belirten İl Başkanı Kerem Demir; “Parti olarak Genel Merkezimizin bütün projelerini başarılı bir şekilde yerine getiriyoruz.  ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Batman genelinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatları, Genel Merkezimizin Koordineleriyle 2023 seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde şimdiye kadar yurt çapında ‘Anlatma ve Aydınlatma’ toplantıları, ‘Köyüm Benim’ başlıklı taşra ve kırsal ziyaretleri, ‘Aday Belli Karar Net’ temalı açık hava toplantıları gerçekleştirildi.” diye konuştu. 
 
 
“ZİYARETLER HİZMET HEYECANIMIZI ARTIRIYOR”
 
“Bütün bu etkinliklerde milletimizce partimize ve kadrolarımıza gösterilen alaka ve teveccüh, heyecanımızı kamçılamış, çalışma azmimizi artırmıştır.” iye konuşan MHP İl Başkanı Kerem Demir açıklamasına şöyle devam etti; “Türkiye ve dünyadaki duruma ilişkin toplumsal farkındalığı güçlendirmek, Cumhur İttifakı’nın hedeflerini ve muhalefetin durumunu milletle yakından paylaşmak amacıyla Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla yeni bir faaliyet programı olan ve vatandaşlarımızla daha yakından temas kurmak üzere ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev ziyaretlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Batman’da ev ziyaretlerimizsin ağını genişleteceğiz. Ziyaretlerimizin sohbet gündeminde, ekonomik sorunlardan iç politikaya, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakı’nın başarılarından muhalefetin aziz milletimizle gelmiş olduğu kopuk ve savruk siyaseti gibi hususlar yer almaktadır. Bu bağlamda 2023'e giden yolda hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz”
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler