MODERN GALERİCİLER SİTESİ AÇILDI

MODERN GALERİCİLER SİTESİ AÇILDI

25 milyon TL’ye mal olan Batman Auto Store, kapılarını kentte görev yapan basın mensuplarına açtı. Bölgenin en modern ve en büyük oto galeri sitesi olma özelliğini taşıyan Store’nin yapımı tamamlanarak hizmete açıldı.
 
Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin arka tarafında 44 bin metrekare alan üzerine yapılan Store 26 blok ve 135 dükkândan oluşuyor. Yapımını Engin Yapı’nın üstlendiği Batman Auto Store, konsept açısından bölgenin gözde oto galeri sitesi olma özelliğini taşıyor. Yaklaşık 25 milyon TL’ye mal olan oto galeri sitesinde sosyal donatılar da eksik edilmedi. Cafe, restoran ve yeşil alanın da düşünüldüğü Batman Auto Store, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına tanıtıldı. Oto galeri sitesini basın mensuplarına Batman Auto Store Dernek Başkanı Hasan Gönkek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Sessiz, Fırat Güner, Erdal Baş, Hasan Tangöner ile Edip Kara’yla birlikte tanıtımını gerçekleştirdi. Öte yandan Batman Auto Store Dernek Başkanı Gönkek, yapımı tamamlanan oto galeri sitesinde mülk sahibi olan esnaflara tapularını teslim etti.
 
“MÜŞTERİ MAĞDURİYETİ YAŞANMAYACAK”
 
Yapımı yeni tamamlanan oto galericiler sitesinde ilk etapta 30 dükkanın taşındığını belirten Batman Auto Store Dernek Başkanı Gönkek, “Şimdilik ilk etapta30 dükkân taşındı. Kış bitiminde tamamen doluluk olacak. Yönetim olarak dükkânların kira bedelini 2 bin TL olarak belirledik. Yönetim olarak burada müşteri mağduriyeti olmayacak. Müşteri memnuniyeti için her türlü çalışma olacak. Haftada bir oto pazarı yapmayı planlıyoruz. Hiç bir vatandaş haksızlığa uğramayacak” dedi.

1 Yorum

tezcanguven

tezcanguven

08 Mart 2022
Hersey cok guzelde insanlari kandiran galericileri ordan cikarim beni dolandirdilar orda .

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler