MÜLK SAHİPLERİNE ‘VİCDAN’ ÇAĞRISI

MÜLK SAHİPLERİNE ‘VİCDAN’ ÇAĞRISI

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, kira artışlarının esnafı çok zor durumda bıraktığını belirterek mülk sahiplerine çağrıda bulundu.
 
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’da ziyaret ettiği esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ziyarette esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Çiftçi, esnafın taleplerini not aldı. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Çiftçi, her hafta esnaf ziyareti yaptıklarını, esnafın sorun ve taleplerini dinlediklerini söyledi.
 
“NE MÜLK SAHİPLERİ NE DE KİRACILAR MAĞDUR OLSUN”
 
Mülk sahiplerini kira artışlarında vicdanlı, makul davranmaya çağıran Çiftçi, şöyle devam etti: “Bu krizi güzel bir şekilde beraberce atlatmazsak bu iş olmaz. Ne mülkiyet sahibinin ne de kiracının mağdur olmasını istiyoruz. Esnaflarımız ayrıca maliyetlerin artışından, elektrik fiyatlarından, nakliye giderlerinden muzdariptirler. Daha önce İstanbul’dan 8 bin liraya gelen bir tır, şu anda 25-30 bin liraya geliyor. Maliyetler çoğaldı, kiralarda artış oldu, esnaf ne yapsın? Esnaf da mecburen bu artışları bu sefer satışa yansıtmak zorunda kalıyor. Özellikle mülkiyet sahiplerinin kira artışlarında daha duyarlı ve hassas davranmasını istiyoruz. Fahiş kira artışı yapmamalarını istiyoruz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler