MÜSİAD BATMAN 106. GİK TOPLANTISINA KATILDI

MÜSİAD BATMAN 106. GİK TOPLANTISINA KATILDI

Müstakil sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 106.(GİK) genel İdare kuruluna Başkan, Aladdin İraz ve yönetim kurulu üyeleriyle katıldı.
 
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) 106. Genel İdare Kurulu, “Yeşil Dönüşüm Ekonomisi” teması ile MÜSİAD Konya ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
 
MÜSİAD 106. GİK kapsamında Başkanlar Toplantısı, Yurtiçi Teşkilatlanma ve Üye İlişkileri Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu, Bütçe ve Mali İşler Komisyonu, Karz-ı Hasen Sandığı, Planlama, Eğitim ve Kültür Komisyonu ile Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu ve MÜSİAD Ticaret Ofisi Komisyonu toplantıları ile mini ticaret fuarı ve iş geliştirme toplantıları düzenlendi. MÜSİAD 106. Genel İdare Kurulu Gala Programı ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleştirildi.
 
 
MÜSİAD 106. GİK programında değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Batman Şube Başkan Aladdin İraz “Gündemdeki ekonomik gelişmeler, yeşil dönüşüm ve enerji stratejileri, yatırım ve üretim faaliyetleri birçok konu MÜSİAD 106. Genel İdare Kurulu çerçevesinde düzenlenen toplantılarda kapsamlı bir şekilde değerlendirdik. Enflasyonla mücadele adımlarına dikkat çekilirken, ihracat odaklı yatırım, üretim ve istihdam stratejisinin devam edeceği, iklim ve yenilenebilir enerji çalışmaları hız kazanacaktır” dedi
Başkan İraz genel idare kurulu toplantısı sonunda MÜSİAD genel başkanı Mahmut Asmalı ve Konya başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı’ya petrol Spor forması hediye etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler