NASIROĞLU'DA AİLE DESTEĞİ

OSMAN NASIROĞU'NA AİLE DESTEĞİ

Nasıroğlu ailesinin kanaat önderi Bedrettin Nasıroğlu, BATSO Başkan adayı Osman Nasıroğlu’na tam destek verdi.
 
 
 
 
8 Ekim’de yapılacak Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde Başkan adaylarından Osman Nasıroğlu’na tam destek veren Nasıroğlu ailesinin kanaat önderi Bedrettin Nasıroğlu, seçim lokalini ziyaret ederek destekte bulundu.
 
*BATSO Başkan adayı Osman Nasıroğlu ile hareket eden kitleye teşekkür eden Bedrettin Nasıroğlu, “Canı gönülden çalışıyoruz. Yanımızda olan tüm dostlara teşekkür ediyoruz” dedi.
 
“CANI GÖNÜLDEN ÇALIŞIYORUZ”
 
BATSO seçimine 10 gün kala yarışın iyice hareketlendiği Batman’da adayların hummalı çalışması devam ediyor. Önceki akşam Turgut Özal Bulvarı'ndaki Osman Nasıroğlu seçim lokalini ziyaret eden kanaat önderi Bedrettin Nasıroğlu, önemli mesajlar verdi. Lokalde Nasıroğlu’na destek verenlerle sohbet eden Bedrettin Nasıroğlu; “Bu bir demokratik yarıştır. Biz de bu yarışta varız. Canı gönülden çalışıyoruz. Osman Nasıroğlu, 2 yıl süreyle görev yaptığı BATSO’da örnek projeleri hayata geçirmişti” diye konuştu.
 

“AİLE BÜYÜĞÜMÜZÜN DESTEĞİ BİZE BÜYÜK MORAL OLDU”


BATSO seçimlerinde ‘Herkes için BATSO’ Grup Başkan adayı olarak seçim çalışmaları sürdüren Osman Nasıroğlu ise lokali ziyaret eden Nasıroğlu ailesinin kanaat önderine teşekkür etti. Osman Nasıroğlu, “Aile büyüğümüzün desteğine ne kadar teşekkür etsek azdır. Her şeyden önce bize çok büyük moral oldu. Büyüğümüzün desteğiyle her geçen gün gücümüze güç katıyoruz. Meslek grupları arasında çok iyi bir ekip oluşturuyoruz. Kadın kotamız var. Eğitimi yüksek arkadaşlarla seçim çalışmasını yürütüyoruz. Toplumun her kesiminden, her düşünceden insanlar var aramızda. 250 gönüllümüz aralıksız çalışıyor. Gerek yurt içi ve dışında üye olan firma sahipleri 8 Ekim’de oy kullanacak” diye konuştu.

“2 YILDA ÇOK ŞEY SIĞDIRMIŞTIK”


Başkan adayı Nasıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Merhum Mehmet Teymur’dan sonra iki yıl süreyle görev yaptığım BATSO’ya çok şeyler kazandırmıştık. Bu projeleri tekrar dillendirmenin gereği yok ama ne yazık ki 2015 yılından bu yana Ticaret ve Sanayi Odası'nda faaliyet raporu nedense açıklanmıyor. Oysa şeffaflık gereği bu raporlar kamuoyuna duyurulmalı. Dönemimizde biz yaptığımız her faaliyeti açıklıyorduk. Göreve tekrar geldiğimizde odayı tekrar şeffaf hale getireceğiz. Kadın girişimciliği ve meslek komitelerini aktif hale getireceğiz. Geldiğimizde sosyo-ekonomi ağırlıklı projeleri hayata geçireceğiz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin tüm odalara yaptığı giyim ve gıda yardımı icraatmış gibi kamuoyuna duyurmayacağız. Maalesef son yıllarda BATSO yerinde sayan bir oda haline geldi ve Türkiye’deki odaların gerisinde kaldı.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler