OBJEKTİF 10. YILINDA KUTLANIYOR

BATMAN OBJEKTİF GAZETESİ 10. YAYIN YILINDA KUTLANIYOR

10. Yayın yılına merhaba diyen Batman'ın günlük gazetesi Objektif, İl yöneticileri, STK temsilcileri ve okurları tarafından yeni yayın yıldönümü nedeniyle kutlanıyor. 

Objektif Gazetesine gelen mesajlar...

 

Sayın:  Yüksel ÇİFTÇİ

                    Batman objektif Gazetesi  İmtiyaz Sahibi

Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.

 

EKREM CANALP

Batman Valisi

 

*** 

Değerli Batman Objektif Gazetesi Ailesi’ne

Yayın hayatına başladığı günden bugüne tarafsız habercilik anlayışını ilke edinerek şehrimizin sorunlarını çözüm bulunması için gündeme taşıyan; objektif yayıncılık anlayışı ile Batman´a değer katan  Batman Objektif Gazetesi'nin yıldönümünü tebrik eder,  tüm gazete çalışanlarına başarılar dilerim.

 
Ziver Özdemir

Ak Parti Batman Milletvekili

 

***

Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 10. yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Kuruluşundan bu yana ilimiz basın sektörüne öncülük eden ve sıra dışı haberlerle okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Objektif Gazetesinin kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim.

Av.A.Akif Gür

Ak Parti Batman İl Başkanı

 

*** 

Gazetecilik gibi zor bir mesleği; ilkeli, dürüst, nitelikli ve tarafsız bir anlayışla icra ederek Batman halkının doğru habere erişmesinde edindiğiniz misyonu takdir etmekteyiz. Kuruluşunuzdan bugüne bütün haberlerinizi, tüm yönleriyle yapılan ayrıntılı araştırmalar ve titiz çalışmalar sonucunda okuyuculara sunma gayretinize tanıklık etmekteyiz. Ayrıca Batman halkının lehine yapılan bütün çalışmalara gazetenizde yer vermenizi mutlulukla karşılamakta, örnek gazetecilik anlayışınızdan tüm Batman halkı gibi üniversite olarak bizler de azami düzeyde istifade etmekteyiz.

Batman halkına ve bizlere sunduğunuz nitelikli habercilikten dolayı gazetenizin tüm yöneticilerini ve çalışanlarını kutlar, Batman halkı ve basını için önemli gördüğümüz Objektif Haber Gazetesinin uzun soluklu bir yayın hayatının olmasını dilerim.

 

Prof. Dr. İdris DEMİR

Batman Üniversitesi Rektörü

 

***

Kuruluşunuzdan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edindiniz. Gazetenizin 10. yayın yıl dönümünü içtenlikle kutlar, gazetenizin imtiyaz sahibi Yüksel ÇİFTÇİ;

 sizi ve  gazetenizin tüm çalışanlarını tebrik eder, yayın hayatınızda başarılar dilerim.
 
 
Abdulkadir DEMİR
 
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı
 
***
 

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim.

 

Uz. Dr.Semih CANPOLAT

Batman İl Sağlık Müdürü

 
 
*** 
 
Sayın: Yüksel Çiftçi
Batman Objektif Gazetesi İmtiyaz Sahibi
 
Dürüst, ilkeli ve objektif yayıncılığı ile Batman gündemini okurlarına taşıyan Batman Objektif Gazetesinin 10. Kuruluş Yıldönümünü içten ve samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman halkına daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
 
İbrahim Halil Kırşan 
TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı
ÇİFTAY A.Ş 
Danışma Kurulu Üyesi
 
 
***
 
Yayın hayatına başladığı 3 Mart 2014 yılından günden bugüne, yerel basınımızın temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Batman Objektif Gazetesi'nin tüm yönetici ve çalışanlarını, 10. kuruluş yıldönümü vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 
 
Mehmet Sıddık Çiftçi
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı
 
***
 
Kaliteli ve  tarafsız habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan OBJEKTİF Gazetesi’nin 10.Kuruluş yıldönümü nedeniyle emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik Ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, MÜSİAD yönetim kurulumuz ve Üyelerimiz adına Gazetenizin 10.Yayın yılını kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim

Saygılarımla…



İrfan ÖZDEMİR

MÜSİAD Batman Şube Başkanı

 

 

*** 

 

 

Yeni Yayın Yılınız Kutlu olsun. 

 

Batman'da obektif haber anlayışıyla ilimizin haberciliğine üstün katkısağlayan, Objektif Gazetesi'nin

 

10. kuruluş yılıdönümünü kutluyor, İmtiyaz Sahibi Yüksel Çiftçi başta olmak

 

üzere tüm gazete çalışanlarına yeni yayın dönemnde başarılar diliyorum. 

 

 

Melik Müjdeci

 

Deva Partisi Batman İl Başkanı

 

 

***

 

 

Sayın Yüksel Çiftçi ve Objektif Gazetesinin çalışanları .

Renkli,etkin ve başarılı geçen yayın hayatınızın  Objektif Gazetesinib 10.Yıl dönümü nedeniyle sizleri ve çalışanlarınızı tebrik ediyor , ifade ve basın özgürlüğünün , sağlıklı çalışma olanaklarının sağlandığı nice yıldönümleri ve başarılar diliyoruz.  03.03.2023

 

Aziz Özdemir 

PAK Batman İl Başkanı

 

***

Objektif Gazetesinin 10. Yayın yılını tebrik eder, başarılarının daim olmasını Yüce Rabbimden niyaz ederim.

 

M. Fatih Akgül

İLKHA - İlke Haber Ajansı Batman Temsilcisi 

 

***

10. Yayın yılına başarı ile giren Objektif Gazetesini, başta İmtiyaz sahibi Yüksel Çiftçi olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyor, objektif bakış açısıyla daha çok başarılı yıllar diliyorum.

 

Veysi Demir

Hür24 Haber sitesi sahibi

 

*** 

Batman’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Batman Objektif Gazetesinin 10 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Batman basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.

Bu vesileyle gazetenizin 10. Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.
 
 
 
Mehmet Demirhan
Dünya Tumed Derneği Başkanı
 
 
***
 

Batman Objektif Gazetesi'in 10. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ismi gibi objektif haber anlayışıyla başarı dolu yayın yılları diliyoruz.

Nizamettin İzgi - Melek Barış

Batman Gazetesi

***

9 yıldır objektif haber parolası ile yola çıkan Objektif Gazetesi İmtiyaz sahibi Yüksel Çiftçi ve ekibini, Allah (CC) rahmetiyle hayırlı, mübarek ve muvaffak eylesin. Darısı daha nice başarılı senelere olsun.

Enver Ece 

 

***

Ülkemin yasta olduğu bu zor süreçte Batman’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Batman Objektif Gazetesinin 10 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Batman basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.
Bu vesileyle gazetenizin 10. Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.
 
Mehmet Salih Seyhan
Doğunun Nabzı Gazetesi & Haber Portalı
 
 
***
 

10. Yayın yılına giren Objektif Gazetesi ekibini tebrik ediyor, yeni yayın döneminde de adı gibi Objektif haberler yapacağı inancımla, nice  başarılı yıllar temenni ediyorum.

Şakir Seven

İş İnsanı -  Ankara

 

***

  Sayın Yüksel ÇİFTÇİ

9 Yıllık başarılı yayın yılını geride bırakarak10. kuruluş yılına giren. Batman Objektif Gazetesininkuruluş yıldönümünü kutlar, başta Objektif Gazetesi İmtiyaz sahibi Yüksel ÇİFTÇİ olmak üzere, Batman Objektif Gazetesinin her kademesinde çalışan tüm emekçi meslektaşlarımı kutlar, başarılar dilerim.

Fazıl Sezer

Gazeteci

 

***

Batman Objektif Gazetesinin 10. yayın yılında, İmtiyaz sahibi Yüksel Çiftçi şahsında tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Rabbim Muvahhak eylesin.

Enver Eviz

***

Basın ilkelerinden ödün vermeyen, Batman’ın ve ülkenin gerçeklerini gün ışığına çıkarmada tereddüt yaşamayan ve bunu ilkeli, dürüst, objektif gazetecilik haber anlayışıyla bizlerle buluşturan Batman Objektif Gazetesi ailesini, gazetenin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği ve alın teri olan tüm emekçileri Sayın Yüksel ÇİFTÇİ şahsında kutluyorum.

Yıllardır gösterilen gayreti bundan sonra da aynı heyecan ve azimle sürdüreceğinize olan inancımla;

10.yılınızı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz.

Deniz TOPKAN

SES Batman Şube Eş Başkanı 

***

Batman Objektif Gazetesi'nin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nive mutlu yıllar dilerim.

Saygıla    rımla.     

 

Mert Aybars

MESE İletişim Danışmanlığı

***

Batman'ımızın güzide ve seçkin gazetelerinden Objektif gazetesinin 10. yayın yıl dönümünü kutluyorum. Haberlere bakış açısının ismi gibi objektif olduğuna inanıyor her kesime objektif olarak yaklaştığına şahit oluyoruz. Bu vesileyle Objektif ekibine nice başarılı yıllar diliyorum.

 

Kerem DEMİR

MHP Batman İl Başkanı

***

Gazetenizin 10. yılını tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Selam ve dua ile.

 

Abdurrahman ÇETİN

Batman Vergi Dairesi Müdürlüğü

 

***

Batmanın sayılı gazetelerinden olan OBJEKTİF gazetesinin 10. Yılını kutluyor, gazetenin bu günlere gelmesinde katkıları ve emeği olan Yüksel Fm radyo sahibi ve Yöneticisi Yüksel ÇİFTÇİ kardeşimizi tebrik ediyor, daha güzel günlerin müjdecisi olmasını diliyorum. Nice uzun ve yararlı yarınlara ulaşmanız dileğiyle...
 
 
Faysal YAMAN
 
Eğitimci / Gazeteci / Yazar
 
***
 
Batman Objektif gazetesinin 10. yılını içtenlikte kutlarım. Nice başarılı yıllar dilerim.
 
Nesrin DAL
Petrol City AVM Pazarlama Uzmanı
 
 
 
***
 
Dürüst, ilkeli ve objektif yayıncılığı ile Batman gündemini okurlarına taşıyan Batman Objektif Gazetesinin 10. Kuruluş Yayın yılını kutluyor, Objektif ekibine başarılar diliyorum.
 
Veysi Mercimekçi
Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı
 
***
 
Batman'ın seçkin gazetelerinden Batman Objektif Gazetesi'in 10. kurluş yılını tabrik ediyorum. Objektif'in yayına başladığı günü çok iyi hatırlıyorum 10. yıl dönümünü duyunca zaman ne kadar çabuk geçiyor demekten alıkoymadım kendimi. Rabbim sağlıklı ve başarılı nice uzun yıllar yayın yapmayı nasip etsin.
 
Hasan Şanlı
Batman Eski Zabıta Müdürü 
 
***
 
 

 

 

  

 
 

 

 

                                                                                               

1 Yorum

Veysi MERCİMEKÇ

Veysi MERCİMEKÇ

08 Mart 2023
Dürüst, ilkeli ve objektif yayıncılığı ile Batman gündemini okurlarına taşıyan Batman Objektif Gazetesinin 10. Kuruluş Y

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler