OBJEKTİF'E DEVA ZİYARETİ

DEVA PARTİSİ BATMAN İL BAŞKANLIK TEŞKİLATI OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ

Deva Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci ve beraberindeki heyet, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Gazetemiz Objektif'i  ziyaret etti.
 
 
Batman’da basın zor şartlarda ve maddi sıkıntılar içinde görevlerini ifa etmeye çalışıyor. Toplumun haber alma hakkını layığı ile yerine getiren gazetecilerin her zaman destekçisi olduklarını belirten Müjdeci, Türkiye gündemine ilişkin değerlendirme yaptı. Ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Müjdeci “Türkiye’nin en az 50 yılını belirleyecek bir seçimle karşı karşıyayız. Çiftçi, öğrenci, memur, öğretmen, sağlıkçı, gençler, kadınlar, emekliler, basın emekçileri, kısacası toplumun tüm kesimleri sorun yumağı içerisinde. Partimiz, Türkiye’de bu sorunların çözümü için kurulduğu ilk yıl, eylem planlarını hazırladı. 22 eylem planıyla ülkenin sorunlarına deva olmak istiyoruz. Eylem planımız önümüzdeki günlerde açıklayıp, kamuoyu ve basın ile paylaşacağız. Biz altından kalkamayacak ve yerine getirmeyeceğemiz vaatlerde kesinlikle bulunmayız.
 
Herkes, bu süreçte üzerine düşeni yapmalı ve bu sorunların çözümü için liyakat sahibi işin ehli parti ve siyasetçilere desteğini vermeli” diye konuıştu.
Objektifi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yüksel Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek Deva Heyetine başarılar dileyerek İl Başaknı Av. Melik Müjdeci şahsında Deva Partisi ve heyetine teşekkür etti.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler