OBJEKTİF GAZETESİ 5.YILINI KUTLADI

OBJEKTİF GAZETESİ 5.YILINI KUTLADI

3 Mart 2014 yılında yayın hayatına başlayan Batman Objektif Gazetesi 4 yılı geride bırakarak 5 yılına merhaba dedi.
 
BATMAN BASINI OBJEKTİFİ KUTLADI
 
Yüksel Medya Grubu bünyesinde yer alan Batman Objektif Gazetesi yayın hayatının 5. Yılına girerken Batman basınının tüm güzide kuruluşların temsilcileri 5. Yıl kutlamasında Objektif gazetesini yalnız bırakmadı. 
 
5. YIL KUTLAMASINA BATSO SÜRPRİZİ
 
Objektif gazetesinin Real Konak Otel de gerçekleştirdiği ve tüm medya sahipleri, muhabirleri, ulusal haber ajans temsilcilerinin katıldığı, 5. Yıl kutlamasına BATSO Başkanı Abdulkadir Demir sürpriz yaparak törene renk kattı
REAL KONAK OTEL DE 5. YIL PASTASI KESİLDİ.
 
İmtiyaz sahipliğini ve yazı işleri müdürlüğünü Yüksel Çiftçi’nin yaptığı Batman Objektif Gazetesi 5.  Yılına girmenin mutluluğunu tüm basın mensuplarıyla birlikte Real Konak Otel de kesilen 5. yıl pastası ile kutladı.
 
OBJEKTİF  GAZETESİ YAYIN HAYTINDA
 
 
3 Mart  2018 Cumartesi günü saat 15:00 te gerçekleştirilen 5. Yıl Kutlaması , gazetemizin imtiyaz sahibi ve yazı işleri müdürü Yüksel Çiftçi’nin yaptığı konuşma ile start aldı.
Çiftçi açılış konuşmasında şöyle dedi :  “ Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda yer alan Batman’ımızın güzide basın kuruluşlarının sahipleri yazı işleri müdürleri ve muhabirlerine, ulusal ajans ve TRT temsilcilerine  ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyen Çiftçi sözlerini şöyle sürdürdü:
 “ Objektif Gazetesi olarak 03 mart 2014 yılında haftalık olarak yayın hayatına başladık. İlk yılımızı haftalık gazete olarak tamamladık. İkinci yıla girmeden günlük gazeteye geçme çalışmalarımıza başlattık. İkinci yılımıza yani 03 mart 2015 tarih itibarı ile günlük gazeteye geçtik. Ve bugün 4. Yılımızı geride bırakarak, yeni bir yıla yani 5. yılımıza merhaba demenin mutluluğunu yaşıyoruz. “ dedi
 
OBJEKTİF OLMAK ZOR
 
 
Yüksel Çiftçi konuşmasının devamında “ Gazetemizin adı objektif ama objektif olmak gerçekten zor ama imkansız değil tabi ki. Bizim de çabamız olabildiğince olaylara, haberlere ve gündemdeki konulara objektif olarak yaklaşıp, objektif olarak yayın yapmaktır.” Dedi.
Daha sonra söz alan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir şu açıklamada bulundu. Demir “ Objektif gazetesinin 5. Yılını tebrik ediyorum. Gazetenin ismi objektif olduğundan haklı olarak okuyucular objektif olmanızı isteyecektir. Ulusal basında objektif olmak daha zor olabilir ama yerel basın objektif olma noktasında çaba sarf ederse başarabilir kanaatimce. Objektif gazetesinin 5.yılını kutluyor, daha nice objektif olarak yayın yapma seneler diliyor, burada bulunan Batman basın camiasına şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler