ONBİNLERDEN ‘İSRAİL’E SERT TEPKİ

‘İSRAİL’E LANET YAĞDI

Vatandaşlar alanda tekbirler getirip İsrail aleyhine sloganlar atıp, siyonist İsrail rejiminin Gazze’ye yönelik saldırılarını kınadı.
 
 
Platformda asılan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin dev posteri dikkatlerden kaçmadı. Bir çok yere Filistin ve tevhid bayrakları asıldı. Mitinge HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun yanı sıra HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin,  Filistin Alimler Birliği Başkanı Nevaf Tekruri, HÜDA PAR il ve ilçe yönetimi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sanatçılar tarafından icra edilen müzik etkinliğinde okunan ilahi ve marşlar alanda yankılandı. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “37 Gündür ümmet ayakta ama birkaç gündür Filistinli kardeşlerimizden çağrı yapıldı. Dediler ki ‘Önümüzdeki Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri meydanları doldurun, dayanışmayı güçlendirme ve ABD ile siyoniste baskı yapma günleri olsun.’ Biz kıyamdayız, ayaktayız, biz bu tufanın arkasındayız, meşru görüyoruz. Mazlumlarla dayanışma içindeyiz, zalimin zulmüne boyun eğmeyen azizleri tebrik ediyoruz” dedi.
 
” siyonist terör rejimi yerle bir olan itibarını düzeltmek için hiçbir ahlaki sınır tanımadan, bütün gücüyle Gazze’ye saldırıyor, Gazze’de soykırım uyguluyor, adeta Gazze’yi mezbahaneye dönüştürüyor. Bebek, çocuk, kadın, erkek, yaşlı, yaralı demeden her yeri bombalıyor, okul, hastane, cami demeden her yeri yakıp yıkıyor ve dünya bu vahşete seyirci kalıyor.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler