Özdemir veda etti

Özdemir veda etti

              Aldığı hapis cezalarının ardından Belediye Eşbaşkan Adaylığı İlçe Seçim Kurulu tarafından veto edilen HDP Eşbaşkan adayı Sabri Özdemir, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek veda mektubu yayınladı.
 
              Belediyeye FETÖ darbesi bahane edilerek kayyum atandığını belirten Özdemir, “Karanlık kapılar arkasında aldıkları, hiç bir hukukta yeri olmayan, halkımızca meşru sayılmayan ibretlik bir kararla adaylığımıza engel çıkarmış bulunmaktadırlar. Bunu kendi arka bahçeleri olarak bildikleri YSK eliyle almış olmaları, hakta, hukuktan, adaletten ve anayasanın eşitlik ilkesinden ne kadar uzaklaştıklarının göstergesidir. Biz bu kararı hiç bir şekilde kabul etmediğimizi belirtiyoruz. Evet, çok değerli ve fedakâr Batman halkı; 2014 ve 2019 yerel yönetim seçimlerinde bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakaya ve verdiğiniz büyük desteği ömrüm boyunca asla unutmayacağım. Bundan böyle elimden geldiğince, partime ve halkıma karşı olan görevimi yerine getirmek için büyük bir çaba içinde olacağımın sözünü veriyorum” dedi.Belediyeye FETÖ darbesi bahane edilerek kayyum atandığını belirten Özdemir, “Karanlık kapılar arkasında aldıkları, hiç bir hukukta yeri olmayan, halkımızca meşru sayılmayan ibretlik bir kararla adaylığımıza engel çıkarmış bulunmaktadırlar. Bunu kendi arka bahçeleri olarak bildikleri YSK eliyle almış olmaları, hakta, hukuktan, adaletten ve anayasanın eşitlik ilkesinden ne kadar uzaklaştıklarının göstergesidir. Biz bu kararı hiç bir şekilde kabul etmediğimizi belirtiyoruz.
 
                Evet, çok değerli ve fedakâr Batman halkı; 2014 ve 2019 yerel yönetim seçimlerinde bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakaya ve verdiğiniz büyük desteği ömrüm boyunca asla unutmayacağım. Bundan böyle elimden geldiğince, partime ve halkıma karşı olan görevimi yerine getirmek için büyük bir çaba içinde olacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler