ÖZTÜZÜN’E RAKİBİ ZAMAN’DAN DESTEK

ÖZTÜZÜN’E RAKİBİ ZAMAN’DAN DESTEK

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman, hem rakibi hemde meslektaşı olan Av. Mehdi Öztüzün’e sahip çıktı.
 
‘Basına yansıyan Sayın Mehdi Öztüzün'ün Dem Partisi'nden ihracı bizde çok derin bir endişe oluşturmuştur.’ diyen Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman sözlerini şöyle sürdürdü; “Dem Partisi'nin kendi adayına yapmış olduğu, ötekileştirici ve küçük düşürücü, hedef gösteren, antidemokratik açıklamalarını hayret ve üzüntüyle karşıladık. Dem Parti'nin kendi adayını ihraç etmesinin sebeplerini sıralarken kadın hakları ile ilgili olduğuna vurgu yapmıştır.” 
“DEM PARTİ İRONİK BİR HAMLE YAPTI”
Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman; “Bunun tamamen seçmenin vicdanını rahatlatmaya dönük ironik bir hamle olarak değerlendiriyoruz. İhracın sebebini petrol spor maçında Serkan Ramanli ve Mehdi Öztüzün’ün barışa hizmet eden tesadüfen çekilmiş bir fotoğraf karesine duyulan öfkenin dışa vurumu olduğunu değerlendiriyoruz. Büyük acılar çekmiş milletimizin barışa ve kardeşliğe duyduğu hasret ve özlemin sudan sebeplerle baskılanmasını seçmenin iradesine yapılmış post modern bir darbe olarak milletimizin zihninde iz bırakmıştır. Sürekli barış ve demokrasiden söz eden Dem Partisi'nin tavrı Batman halkının barışcı ve demokratik özleminden çok uzaktır.  Bu sebeple Sayın Mehdi Öztüzün'le alakalı yapılan açıklamaları, Dem Partisi'nin hedef gösteren tutumunu yanlış bulduğumuzu kamuoyu ile paylaşıyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler