PAMUKÇU'DAN VEDA MESAJI

DİYARBAKIR'A ATAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HAKAN PAMUKÇU'DAN VEDA MESAJI

Batman İl Sağlık Müdürlüğünden Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr.Mehmet Hakan Pamukçu bir veda mesajı yayımladı.
 
İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
Pamukçu,“ Bugün itibarıyla meslek hayatımın ilk günlerinden beri Hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum, çocuklarımın doğum yeri, 2. Memleketim Batman'dan Diyarbakır İl Sağlık Müdürü olarak ayrılıyorum.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve İl Sağlık Müdürlüğüm döneminde Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 4 İlçe Devlet Hastanesi, 3 Semt Polikliniği, 4 Sağlıklı Yaşam Merkezi ve 10’un üzerinde  Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu, onlarca erişkin, çocuk, yeni doğan yoğun bakım yatağı ve yeni hizmet birimleri açmamı lütfeden, hak ve adalet üstüne hela çerçevede çalışmamı nasip eden, Rabbime şükürler olsun.
Bu süreç içerisinde,  bana desteklerini esirgemeyen başta sağlık Bakanımız Sayın Doktor Fahrettin Koca ve tüm devlet büyüklerimiz olmak üzere, beraber çalıştığım Sayın Valilerim, Sayın Milletvekillerim, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlardaki mesai arkadaşlarım, kıymetli basın çalışanları ve beni bağrına basan bütün Batman halkına teşekkür ederim.
 
Bununla beraber yaptığımız işlerde hastaların dualarını, teşekkürünü esas hak eden KAHRAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIDIR. Batman halkına 7 gün 24 saat hizmet eden, her zorluğa katlanan HEKİMİNDEN hemşiresini hemşiresine, 112 çalışanından temizlik görevlisine kadar herkese teşekkür ediyorum.
Bütün Batman halkından haklarını helal etmelerini istiyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Sağlıkla kalın. Saygılarımla."dedi.
 
Batman Objektif Gazetesi olarak, Dr. Hakan Pamukçu'ya komşu il Diyarbakır'da çalışmalarında başarılar diliyoruz. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler