Petrol City talihlisi, aracına kavuştu

Petrol City talihlisi, aracına kavuştu

Geçen hafta Petrol City Yaşam ve Alışveriş merkezinde noter ve piyango dairesi yetkilileri huzurunda yapılan çekilişte araç kazanmaya hak kazanan Recep Tamar isimli talihliye aracı törenle teslim edildi.
 
Petrol City AVM’nin cafeler sokağı alanında müzik eşliğinde düzenlenen araç teslim törenine Petrol City Yaşam ve Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, AVM Müdürü Umut Ayer, AVM Pazarlama Uzmanı Nesrin Dal, araç talihlisi Recep Tamar ve ailesi ile kalabalık bir kitle katılım sağladı.
 
“ARAÇ KAMPANYAMIZ 4 AY SÜRMÜŞTÜ”
 
Araç teslim töreninde konuşan Petrol City AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, “4 ay süren bir araba çekiliş kampanyamız vardı. Bu araba çekiliş kampanyasının noter ve piyango yetkilileri huzurunda çekilişi yapılarak talihlimiz belirlenmişti. Bununla ilgili tüm işlemler yapıldı ve inşallah talihli kardeşimiz Recep Tamar’a arabasını teslim edeceğiz. Çekiliş gününde kendisine temsili olarak anahtarını teslim etmiştik. Bugün de arabanın kendisini bu talihli kardeşimize teslim edeceğiz, hayırlı olsun” diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler