PETROL’DEN 6 TRANSFER!

PETROL’DEN 6 TRANSFER!

Yeni sezon için geri sayıma geçen Batman Petrolspor’da beklenen son transferler de açıklandı. Temsilcimiz, kadroya dahil ettiği 6 isimle birlikte takımdaki futbolcu sayısı 29’a yükselmiş oldu.
 
KADRO DERİNLİĞİ İÇİN TAKVİYELER
 
Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Petrolspor, geçtiğimiz hafta içerisinden beri kadroya dahil ettiği yeni isimleri resmi olarak açıkladı. Toplamda 6 transfer yapan temsilcimiz, savunmanın soluna Yeni Malatyaspor’dan Ferhat Canlı’yı, orta sahaya Antalyaspor’dan Talha Bulut’u ve forvet hattına takviye olarak da Alanyaspor’dan Erdinç Mergen’i renklerine bağladı.
 
BİR İÇ TRANSFER İKİ AMATÖR TRANSFER
 
Kırmızı ve beyazlı ekibin transfer ettiği futbolcular arasında geçtiğimiz sezon takımın formasını giyen tecrübeli oyuncu Mesut Saray’da var. 15 güne aşkın süredir takıma katılan Saray’ın transferi resmi olarak dün açıklandı. Petrol, bu transferlerin yanı sıra, 20 yaşındaki olan ve sadece amatör liglerde top koşturan Mehmet Alperen Kızkapan ve Abdullah Ertuğrul Cengiz’i de kadroya dahil etti.
 
RAKİP BURSA YILDIRIMSPOR
 
Türkiye genelinde yeni sezon hazırlıklarına en erken başlayan takımlardan biri olan Petrolspor, lig maçları için tüm hazırlıklarını tamamladı. Takıma yapılan takviye transferlerle birlikte lige iddialı bir şekilde hazırlanan temsilcimiz, hafta sonu sezonun ilk maçında Batman’da Bursa Yıldırımspor’u konuk edecek.
 
HAFTA İÇERİSİNDE DE KUPA MAÇI VAR
 
Amedspor ile yapılan özel maçın ardından Bursa Yıldırımspor maçı hazırlıklarına dün başlayan Petrolspor, lig maçının akabinde hafta içerisinde de Ziraat Türkiye Kupasında Sakarya ekibi Hendekspor ile karşılaşacak. Kupa müsabakası da Batman’da oynanacak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler