PETROLSPOR FORMALARINA YOĞUN İLGİ

ŞAMPİYON PETROLSPOR FORMALARI İSTANBUL'DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen Batmanlılar gününde Petrolspor reyonunda ilgi büyüktü. 
 
 
Peronspor, Batman Petrolspor'un ürünlerini her platformda bulundurarak, ayrıca ürün ve takımın ürün pazarlamasında büyük emek harcayarak takdir topluyor.
Peronspor firma yetkilisi Murat Çetin Yenikap'da Batmanlılar Buluşuyor etkinliğinde açmış olduğu reyonda, Pertolspor formalarının  büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, şunları söyledi. Çetin " Kulüb başkanımiz sayın Abdulvehap  Akbaş katılmamızı istemesi üzerine Yenikapı'da stant açtık. Şampiyonluk hasretini çeken gurbetteki Batmanlı hemserilerimizle bir araya gelerek Petrolsporu ve ürünlerini  tanitıık. Etkinlikte bir çok Petrolspor taraftarı ile tanışma fırsatı bulduk Yeni arkadaşlık ve dostluklar edindik. Yenikapı'da düzenlenen Batmanlılar Buluşuyor etkinliğine katıldığımız için çok mutlu olduk. Batman tanıtımı için yapılacak her etkinliğe ve fuara katılarak, Batman'ımızı ve Petrosporumuzu tanıtmaya devam edeceğiz." dedi.
 
 
Ziyaretçiler, İstanbul'da Batman Petrolspor'un ürünlerini gördükleri için mutlu olduklarını dile getirdiler.
 
İstanbul Yenikapı'da Batmanlılar özellikle Petrolspor'un Şampiyon olmasına çok sevindiklerini belirtti. Şampiyonlukta emeği geçen Batman valisi ve Petrolspor yönetim kuruluna teşekkür ettiler. (Faruk Çiftçi)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler