PETROLSPOR TARAFTARINI SEVİNDİREMEDİ

Petrolspor, Bergama’yı elinden kaçırdı! 1-1

Temsilcimiz Batman Petrolspor, Batman Petrolspor, İzmir Atatürk Stadı’nda konuk olduğu Bergama Belediyespor ile maçın son dakikalarında Aykut Çift’in penaltı kaçırdığı karşılaşmada sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
 
Maça iyi başlayan taraf ev sahibi Bergama Belediyespor takımı oldu. Savunma ve orta saha bloğunda istediği ritmi yakalayaman Batman Petrolspor, ilk devrede etkili bir şekilde oynayamadı. Karşılaşmanın 28. dakikasında ev sahibi Bergama Belediyespor konuk takım Batman Petrolspor’un savunmada uzaklaştırmadığı topu iyi değerlendirdi  Yusuf Can Abay’ın golüyle 1-0 öne geçti. Aykut Çift’in şık kafa vuruşunu kaleci Eren Karataş son anda çeldi.  Bergama Belediyespor devreyi 1-0 önde bitirdi. 
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında iki değişiklikle başlayan Batman Petrolspor oyuna etkili başladı. 60.dakikada Aykut Çift’in kaydettiği güzel golle durum 1-1 oldu. 85.dakikada maçın yıldızlarından Aykut Çift ile penaltı atışından yararlanamadı.  Golden sonra her iki takımın karşılıklı gol girişimleri olsa da maçta başka gol olmayınca taraflar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 
 
Batman Petrolspor’u Muğla ve İzmir’den gelen az sayıdaki sporseverler tribünden takımlarını destekledi. Futbol şube sorumlusu Mustafa Balaban ve Sportif direktör Yunus Kanağı takımı protokolde temsilen yer aldı. Cezalı olan teknik direktör Zafer Hızarcı’da tribünden saha kenar yönetimine talimat verdi. 
 
Batman Petrolspor, ligde geride kalan 20. hafta sonu puanını 44’e yükseltti. En yakın rakibine 7 puanlık farkı korudu 21. haftada evinde Başkent Gözgözleri 6 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Batman yeni şehir stadında ağırlayacak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler