PETROLSPOR ÜÇ PUANLA DÖNÜYOR

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR 0 - 2 BATMAN PETROLSPOR

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, ilk devrenin son karşılaşmasında deplasmanda İstanbul takımı Arnavutköy Belediyespor’u 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran takım oldu.
 
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, ilk devrenin son karşılaşmasında deplasmanda İstanbul takımı Arnavutköy Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşmanın her iki yarısında da formda oyuncusu Akın Akman’ın ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. 
 
Soğuk bir havada oynanan karşılaşmada Batman Petrolspor, baştan sona kadar oyunun tek hakimiydi. Maçın hemen ilk bölümünde 10.ve 24’ncü dakikalarında Aykut Çift ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. 28’nci dakikada Akın Akman, gelişine vurduğu top ağlarla buluştu 0-1! Golden sonra iyice rahatlayan Kırmızı-Beyazlılar, ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı. Devre tek golle temsilcimizin üstünlüğüyle geçildi. 
 
İkinci yarıya da etkili ve hızlı bir giriş yapan Petrolspor, sahada rakibine iyice tedirginlik yarattı. 58’nci dakikada maçın kahramanlarından sol kanat oyuncusu Akın Akman ile bir kez de gol buldu ve skoru 2-0’a getirdi.  Golden sonra rakip takım değişiklikler ve riskler alsa da sonuç değişmedi. Karşılaşmayı Batman Petrolspor 0-2 kazanmayı başardı. 
 
Bu sonuçla; 17’nci hafta sonunda kırmızı beyazlılar, ligde 40 puana ulaşarak birinci devreyi lider olarak kapattı. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler