"PİLOT ÜNİVERSİTE" ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Batman Üniversitesi "Pilot Üniversite" projeleri ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor

Enerji alanında pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesinden bir heyet, “Tarım ve Jeotermal” alanında pilot üniversite seçilen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini ziyaret etti.
 
Ziyarete Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Genel Sekreter Doç. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Halil İbrahim Aydın ile Kozluk MYO Müdürü ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Rıda Tür katıldı.
 
Ziyaret kapsamında ilk olarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Senato Salonunda görüşen Batman Üniversitesi heyeti, üniversitenin ihtisaslaşma sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Üniversitenin yürüttüğü pilot projeler hakkında heyete bilgiler veren Kurt, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin “Tarım ve Jeotermal” alanında hayata geçirdiği projelerle üniversitenin ve Kırşehir ilinin önemli bir ivme kazandığını belirtti.
 
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt’tan pilot projeler hakkında bilgi alan heyet daha sonra Ar-Ge Serasını gezerek Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Başak’tan seranın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Üniversitenin yürüttüğü projeleri yerinde inceleyen Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve beraberindeki heyet son olarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret etti.
 
Üniversitenin ihtisaslaşma faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirten Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatana Karakaya ile yürütülebilecek proje çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.  
 
“Enerji” alanında pilot üniversite seçilen bir üniversite olarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin enerji alanında yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi alan Sezgin, yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Rektör Karakaya ve ekibini tebrik etti.
 
Üniversitenin ihtisaslaşma alanındaki projelerini yerinde inceleme imkânı bulan heyete pilot üniversite projeleri ve kalite çalışmaları ile ilgili bilgi veren Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler