POLAT "ŞOFÖR PUANLARI NEDEN AÇIKLANMIYOR"

GELECEK Partisi İl Başkanı Polat: Belediye şoför alımlarında puanlar neden açıklanmıyor?

Gelecek Parti Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, Batman Belediyesinin istihdam edeceği 40 kişilik şoför kontenjanı için 424 kişinin direksiyon sınavına hak kazandığını ancak direksiyon sınavına girenlerin puan sonuçları açıklanmadan, 159 kişinin kuraya davet edilmesinin akıllarda soru işareti bıraktığını söyledi.
 
Sınavların adil, şeffaf ve güven içerisinde yapılmasının en tabi hak olduğunu vurgulayan Polat, torpil söylentilerinin ayyuka çıktığı bir dönemde insanlara umut simsarlığı yapmaya ve aldatmaya kimsenin hakkı olmadığını belirtti.
 
Direksiyon sınavına tabi tutulan ve elenen hemşerilerimizin memur tutanaklarına itirazlarının bulunmadığının altını çizen Abdulbaki Polat, Sınav puanlarının açıklanmadan 159 kişinin kuraya davet edilmesinin akıllarında torpil, para ilişkisi ve şaibe gibi olumsuz sonuçları doğurduğunu ifade etti.
 
Batman Belediyesinin kuraya tabi tutulanları açıklamasına eş zamanlı olarak puan sonuçlarını da açıklamasının gerekliliğini hatırlatan Polat, bizlerin ve sınava katılanların beklentisi hakkaniyet ölçülerinin merkeze alınarak akıllarda oluşan soru işaretlerini bitirmesidir dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler